VLN Nieuws
112

Gewonde bij kop-staartbotsing Burgemeester Stramanweg

Ouder-Amstel - Bij een forse kop-staartbotsing op de Burgemeester Stramanweg in Ouder-Amstel is donderdagavond een persoon gewond geraakt.

Hulpdiensten werden rond 18.00 uur met grote spoed opgeroepen vanwege de botsing.

Een bestuurder botste bij de stoplichten ter hoogte van de afrit naar de A2 - in de richting van de Arena - hard op een andere auto, met forse schade tot gevolg.

112 aanrijding stramanweg vln.jpg

Een persoon raakte dermate gewond dat zij moest worden behandeld door ambulancepersoneel en met onbekend letsel naar een ziekenhuis is overgebracht.

112 stramanweg vln 2 140923.jpg

Foto's: VLN Nieuws

De politie stelde een onderzoek in naar de oorzaak van de botsing en zette een deel van de rijweg af.


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.