Davey Photography, Davey Baas
112

Gewonde bij ongeval tussen auto en scooter op bedrijventerrein Bovenkerk

Amstelveen - Op bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen Zuid is vrijdagmiddag een bestuurder van een scooter gewond geraakt. De scooter werd aangereden door een automobiliste.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Maalderij en de Binderij, nabij het parkeertrerrein van de Albert Heijn. Op het punt hebben in het verleden al vaker ongevallen plaatsgevonden.

112 amstelveen scooter ongeval auto dpdb 140624.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De weg werd tijdelijk afgezet voor nader onderzoek naar de toedracht van de botsing. De bestuurder van de scooter moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.