Davey Photography, Davey Baas
112

Gewonden bij botsing op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan in Amstelveen heeft zondagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een scooterrijder kwam ter hoogte van het viaduct met de Ouderkerkerlaan in aanrijding met twee fietsers.

Het ongeval gebeurde even na 15.00 uur. Bij het bewuste punt nabij de Ouderkerkerlaan ligt een bocht in het fietspad.

112-Botsing_beneluxbaan_fiester_scooter_dpdb3_amstelveen.jpg

Ambulance en politie kwamen snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewond geraakte personen. Voor zover bekend zijn twee personen naar het ziekenhuis vervoerd.

112_botsing_beneluxbaan_amstelveen_dpdb.jpg

Het fietspad en een strook van de autoweg is door de politie afgezet. De dienst Forensische Opsporing Verkeer (Verkeersongevallenanalyse) heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van de botsing. Twee fietsen, allebei elektrisch, en de scooter raakten bij de botsing beschadigd. 

112-Botsing_dpdb4.jpg
Foto's Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.