VLN Nieuws, Vivian Tusveld
112

Gewonden bij forse klapper op A9 bij Amstelveen

Amstelveen - Op de A9 bij Amstelveen zijn vrijdag in de vooravond minstens twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen meerdere voertuigen.

VLN-Nieuws-Vivian-Tusveld-Snelweg-A9-ongeluk-deel1-01.jpg
Foto's: VLN Nieuws

De schade aan de betrokken voertuigen is groot. Onduidelijk is nog wat precies is voorgevallen, maar vermoedelijk ging het om een harde kopstaartbotsing. Door de botsing ontstond ook een file aan de andere zijde  van de A9 door kijkers.

VLN-Nieuws-Vivian-Tusveld-Snelweg-A9-ongeluk-deel1-05.jpg
Volgens omstanders zaten kort na het ongeluk kinderen opgesloten in een van de auto's, doordat de deuren na de enorme klap niet meer open konden. 

Twee rijstroken zijn op dit moment nog afgesloten, de afrit was ook tijdelijk dicht maar is inmiddels weer open.
Hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.: de politie doet onderzoek naar de toedracht.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.