112

Gewonden bij ongeval met waterscooter op rivier de Amstel

Amstelveen - Op rivier de Amstel ter hoogte van Amstelveen zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt bij een ongeval met een waterscooter.

De bestuurder van de waterscooter - waar twee personen op zaten - crashte door nog onduidelijke oorzaak bij het A9-viaduct (nabij het terrein van de oude kruitfabriek).

Hulpdiensten werd met spoed opgeroepen. Naast ambulance en politie was ook de brandweer ter plaatse met het waterongevallenteam.  Twee personen zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

112_amstelveenole.jpg

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Ook handhaving was ter plaatse.

Op warme dagen controleert Amstelveen veelvuldig op de Amstel vanwege overlast door hardvaarders en luidruchtige partyboten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.