Amstelveenz

Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2017

AMSTELVEEN - De grootste Amstelveense sporthelden van het jaar zullen weer in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters vindt op 9 februari 2018 plaats in de aula van het Amstelveen College.

Iedereen die in 2017 in Amstelveen kampioen is geworden in zijn of haar sport, is meer dan welkom op het gala. Zowel Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) als niet-Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense club, kunnen zich opgeven voor de huldiging.

Voorwaarden
De organisatie van de huldiging is op zoek naar sporters die in 2017 individueel of in teamverband een titel (Nederlands kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische Spelen) hebben behaald in de hoogste afdeling van de desbetreffende sport. De titels moeten behaald zijn in een sport die is erkend door het NOC/NSF. De categorieën bestaan uit junioren, senioren en veteranen.

Aanmelden
Voor aanmelding heeft de organisatie de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen nodig. Daarnaast is voor de oorkonde een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vereist. Inzendingen kunnen voor 1 december 2017 verstuurd worden naar info@sportbedrijfamstelveen.nl.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:26

'Energietransitie vergt grootse inspanning van Amstelveen'

Amstelveen - Voor het vijfde jaar op rij heeft de gemeente de balans opgemaakt hoe duurzaam Amstelveen is wat betreft de onderwerpen energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Die balans is nodig om te bekijken of de gemeente zich voldoende inzet, de middelen goed worden besteed en waar de focus het komend jaar op ligt. Het thema Energietransitie (de overgang naar schone energie) vergt grootse inspanning van de gemeente. De gemeenteraad krijgt het Plan voor Energietransitie, Circulaire Economie en Klimaatadaptie, ofwel PLECK 5.0. voorgelegd.

Algemeen gisteren 13:36

Aanleg rotondes Oranjebaan vertraagd door gestegen kosten

Amstelveen - De aanleg van de twee rotondes op de Oranjebaan die in oktober 2023 zou beginnen, is voor onbepaalde tijd vertraagd. Oorzaken zijn de sterk gestegen kosten van personeel en bouwmaterialen in het afgelopen jaar en aanvullende bereikbaarheidsmaatregelen in combinatie met een langere looptijd van het project. Hierdoor overschrijden de kosten het door de gemeenteraad gereserveerde budget met ruim een miljoen euro.

Algemeen gisteren 10:28

Verrassingsbezoek wethouder Floor Gordon bij Groenraad Amstelveen

Amstelveen - Afgelopen week werd de Groenraad Amstelveen verrast met een bezoek van wethouder Floor Gordon, ter gelegenheid van de officiële installatie van haar nieuwste leden. Wethouder Gordon sprak tijdens haar bezoek haar waardering uit voor het werk van de Groenraad, gezien het belang van groen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Algemeen 27 sep. 2023 14:11

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.