Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2017

Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2017 Foto: Amstelveenz

AMSTELVEEN - De grootste Amstelveense sporthelden van het jaar zullen weer in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters vindt op 9 februari 2018 plaats in de aula van het Amstelveen College.

Iedereen die in 2017 in Amstelveen kampioen is geworden in zijn of haar sport, is meer dan welkom op het gala. Zowel Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) als niet-Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense club, kunnen zich opgeven voor de huldiging.

Voorwaarden
De organisatie van de huldiging is op zoek naar sporters die in 2017 individueel of in teamverband een titel (Nederlands kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische Spelen) hebben behaald in de hoogste afdeling van de desbetreffende sport. De titels moeten behaald zijn in een sport die is erkend door het NOC/NSF. De categorieën bestaan uit junioren, senioren en veteranen.

Aanmelden
Voor aanmelding heeft de organisatie de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen nodig. Daarnaast is voor de oorkonde een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vereist. Inzendingen kunnen voor 1 december 2017 verstuurd worden naar info@sportbedrijfamstelveen.nl.


Reacties