Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2019

AMSTELVEEN - De Amstelveense sporthelden van 2019 zullen weer in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters vindt in januari 2020 plaats.

Iedereen uit Amstelveen die in 2019 kampioen is geworden in zijn of haar sport, zijn welkom op het gala. Zowel Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) als niet-Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense club, kunnen zich opgeven voor de huldiging.

Voorwaarden
De organisatie van de huldiging is op zoek naar sporters die in 2019 individueel of in teamverband een titel (Nederlands kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische Spelen) hebben behaald in de hoogste afdeling van de desbetreffende sport. De titels moeten behaald zijn in een sport die is erkend door het NOC/NSF. De categorieën bestaan uit junioren, senioren en veteranen.

Aanmelden
Voor aanmelding heeft de organisatie de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen nodig. Daarnaast is voor de oorkonde een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vereist.

Inzendingen kunnen voor 22 november 2019 verstuurd worden naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.