Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2019

AMSTELVEEN - De Amstelveense sporthelden van 2019 zullen weer in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters vindt in januari 2020 plaats.

Iedereen uit Amstelveen die in 2019 kampioen is geworden in zijn of haar sport, zijn welkom op het gala. Zowel Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) als niet-Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense club, kunnen zich opgeven voor de huldiging.

Voorwaarden
De organisatie van de huldiging is op zoek naar sporters die in 2019 individueel of in teamverband een titel (Nederlands kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische Spelen) hebben behaald in de hoogste afdeling van de desbetreffende sport. De titels moeten behaald zijn in een sport die is erkend door het NOC/NSF. De categorieën bestaan uit junioren, senioren en veteranen.

Aanmelden
Voor aanmelding heeft de organisatie de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen nodig. Daarnaast is voor de oorkonde een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vereist.

Inzendingen kunnen voor 22 november 2019 verstuurd worden naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:00

Maak kans op kaarten voor de film Jackie en Oopjen

Amstelveen - Op zondag 11 oktober 2020 draait de film 'Jackie en Oopjen' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ mag 2 kaartjes verloten voor de Little Ladies Morning!

Verkeer & Vervoer gisteren 10:44

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 54)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 54: alles over de 15G tram die dienst gaat doen als Lijn 25 (Amsteltram) op de vernieuwde Amstelveenlijn.

112 25 sep. 2020 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.