Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2019

Gezocht: de Amstelveense sportkampioenen van 2019

AMSTELVEEN - De Amstelveense sporthelden van 2019 zullen weer in het zonnetje gezet worden. De huldiging van de sporters vindt in januari 2020 plaats.


- Lees verder onder deze advertentie -

Iedereen uit Amstelveen die in 2019 kampioen is geworden in zijn of haar sport, zijn welkom op het gala. Zowel Amstelveense sporters (al dan niet sportend bij een Amstelveense vereniging) als niet-Amstelveense sporters die uitkomen voor een Amstelveense club, kunnen zich opgeven voor de huldiging.

Voorwaarden
De organisatie van de huldiging is op zoek naar sporters die in 2019 individueel of in teamverband een titel (Nederlands kampioen en/of goud, zilver of brons op een EK, WK of Olympische Spelen) hebben behaald in de hoogste afdeling van de desbetreffende sport. De titels moeten behaald zijn in een sport die is erkend door het NOC/NSF. De categorieën bestaan uit junioren, senioren en veteranen.

Aanmelden
Voor aanmelding heeft de organisatie de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de kampioen nodig. Daarnaast is voor de oorkonde een liggende (sport)foto met een hoge resolutie en de juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap vereist.

Inzendingen kunnen voor 22 november 2019 verstuurd worden naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties