Gezond, gevarieerd en héél gemakkelijk eten dankzij Kragtwijk

Gezond, gevarieerd en héél gemakkelijk eten dankzij Kragtwijk Foto:

AMSTELVEEN - Wat moeten we vanavond nou weer eten? is een vraag die veel huishoudens dagelijks bezighoudt. Geen tijd, zin of inspiratie om iedere avond (verantwoord) te koken, maar toch vers, gezond en gevarieerd willen eten? Dan is Aan Tafel met Kragtwijk de ultieme oplossing.

Via www.aantafelmetkragtwijk.nl kan je dagverse maaltijden met de beste ingrediënten (onder andere van De Lindenhoff, de standaard voor authentiek eten) bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is de maaltijd op te warmen in magnetron, oven of pan en je verantwoorde, gezonde en bovendien heerlijke maaltijd staat in een mum van tijd op tafel.

Klein & groot

Aan Tafel met Kragtwijk onderscheidt zich van diverse maaltijd-servicediensten door de maaltijden kant en klaar aan te bieden: je hoeft dus zelf niet meer aan de slag, zoals bij diverse versboxen wel het geval is. Bijkomend voordeel is dat de prijs per maaltijd schappelijk is: je kan kiezen uit een kleine maaltijd voor 5 euro (kinderen en/of senioren), of een grote voor 7,95 en het wordt op aangegeven tijden gratis (vanaf 3 maaltijden) thuisbezorgd. Haal je de maaltijden op, dan krijg je een smakelijke verrassing erbij.

Ruim keus

Iedere maand presenteert Aan Tafel met Kragtwijk een nieuw, gevarieerd menu (12 gerechten) waarbij ook keus is voor vegetariërs. Aan Tafel met Kragtwijk verveelt nooit, door het veelzijdige aanbod. Bij hardwerkende tweeverdieners & gezinnen (druk, druk, druk!), mensen die avonddiensten draaien of overwerkers, vinden de maaltijden gretig aftrek. Maar ook voor veel ouderen is het een fantastische oplossing: vaak bestellen hun kinderen de maaltijden (die ook prima zijn in te vriezen) voor de hele week.

Bezorgmomenten

Aan Tafel met Kragtwijk kent twee bezorg- of afhaalmomenten: op maandag en woensdag. Professionele koks bereiden de maaltijden met grote zorgvuldigheid: de maaltijden worden voorzien van stickers (datum) met zelfs de naam van de kok erop die ze heeft bereid. Dat geeft een vertrouwd gevoel – en je proeft het natuurlijk ook. De verse maaltijden zijn buiten de vriezer circa 3 dagen houdbaar. De koks van Kragtwijk houden op verzoek ook rekening met allergieën: je kan dat eenvoudig aangeven bij je bestelling.

Actie

In april is er ook nog eens een actie en kunnen voor 10 euro twee maaltijden naar keus worden besteld. Er zijn geen bezorgkosten en er kan wel 15,90 euro bespaard worden. De actie is eenmalig geldig onder vermelding van code: Amstelveenz10. Bekijk het maandmenu en bestel op www.aantafelmetkragtwijk.nl

Bestellen

Maak ook kennis met Aan Tafel met Kragtwijk: bestellen is super-eenvoudig. Ga naar www.aantafelmetkragtwijk.nl, kies je favoriete gerechten en bestel! Je betaalt de maaltijden, zodra ze worden afgeleverd op jouw aangegeven adres, of als je ze ophaalt. Je kan natuurlijk pinnen.

Aan Tafel met Kragtwijk
Touwslagerij 7
www.aantafelmetkragtwijk.nl
Telefoon 020 6413 828
info@kragtwijk.nl


Reacties