Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk in Amstelveen morgen weer open

Amstelveen - Goed nieuws voor golfers in Amstelveen en omgeving: Golf Amsteldijk in Amstelveen gaat morgen (11 mei) weer open. Zowel het oefencentrum, de 9 holes par 3 baan als de 9 holes A-status baan zijn weer (onder voorwaarden) bespeelbaar. 

Dat meldt Golf Amsteldijk op Facebook. Het Amstelveense golfcentrum is de afgelopen dagen volop bezig geweest om alle voorbereidingen te treffen voor de heropening.

Voorwaarden
Er zijn diverse voorwaarden waaraan golfers zich moeten houden,  die zijn vastgelegd in een protocol. Zo moet bijvoorbeeld voor de grote baan vooraf worden gerserveerd, gaat betalen met pin of contactloos en worden bij de receptie beperkt aantal mensen toegelaten.

Openingstijden
- Het oefencentrum gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes par 3 baan gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes A-status baan (grote baan) kan bespeeld worden vanaf zonsopgang en de laatste starttijd zal 2,5 uur voor zonsondergang zijn. Indien de receptie nog niet geopend is, speel dan heerlijk je golfronde, maar meld je dan na afloop bij de receptie voor de betaling.
- De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 19:00 uur.

Brasserie 10
Brasserie 10, gelegen op het golfbaancomplex, is nog tot en met 1 juni gesloten, maar wel kunnen er gerechten worden afgehaald via de Take Away-service.

Alle informatie over de heropening is te vinden op de website van Golf Amsteldijk (klik hier).


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.