Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk in Amstelveen morgen weer open

Amstelveen - Goed nieuws voor golfers in Amstelveen en omgeving: Golf Amsteldijk in Amstelveen gaat morgen (11 mei) weer open. Zowel het oefencentrum, de 9 holes par 3 baan als de 9 holes A-status baan zijn weer (onder voorwaarden) bespeelbaar. 

Dat meldt Golf Amsteldijk op Facebook. Het Amstelveense golfcentrum is de afgelopen dagen volop bezig geweest om alle voorbereidingen te treffen voor de heropening.

Voorwaarden
Er zijn diverse voorwaarden waaraan golfers zich moeten houden,  die zijn vastgelegd in een protocol. Zo moet bijvoorbeeld voor de grote baan vooraf worden gerserveerd, gaat betalen met pin of contactloos en worden bij de receptie beperkt aantal mensen toegelaten.

Openingstijden
- Het oefencentrum gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes par 3 baan gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes A-status baan (grote baan) kan bespeeld worden vanaf zonsopgang en de laatste starttijd zal 2,5 uur voor zonsondergang zijn. Indien de receptie nog niet geopend is, speel dan heerlijk je golfronde, maar meld je dan na afloop bij de receptie voor de betaling.
- De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 19:00 uur.

Brasserie 10
Brasserie 10, gelegen op het golfbaancomplex, is nog tot en met 1 juni gesloten, maar wel kunnen er gerechten worden afgehaald via de Take Away-service.

Alle informatie over de heropening is te vinden op de website van Golf Amsteldijk (klik hier).


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:44

Gedecoreerden ontvangen alsnog lintje uit handen van burgemeester

Amstelveen – Burgemeester Tjapko Poppens heeft de twaalf Amstelveners die 24 april jongstleden via een videoboodschap te horen kregen dat dat zij koninklijk waren onderscheiden, inmiddels daadwerkelijk een lintje kunnen uitreiken.  

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.