Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk in Amstelveen morgen weer open

Amstelveen - Goed nieuws voor golfers in Amstelveen en omgeving: Golf Amsteldijk in Amstelveen gaat morgen (11 mei) weer open. Zowel het oefencentrum, de 9 holes par 3 baan als de 9 holes A-status baan zijn weer (onder voorwaarden) bespeelbaar. 

Dat meldt Golf Amsteldijk op Facebook. Het Amstelveense golfcentrum is de afgelopen dagen volop bezig geweest om alle voorbereidingen te treffen voor de heropening.

Voorwaarden
Er zijn diverse voorwaarden waaraan golfers zich moeten houden,  die zijn vastgelegd in een protocol. Zo moet bijvoorbeeld voor de grote baan vooraf worden gerserveerd, gaat betalen met pin of contactloos en worden bij de receptie beperkt aantal mensen toegelaten.

Openingstijden
- Het oefencentrum gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes par 3 baan gaat weer open op maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 20:00 uur.
- De 9 holes A-status baan (grote baan) kan bespeeld worden vanaf zonsopgang en de laatste starttijd zal 2,5 uur voor zonsondergang zijn. Indien de receptie nog niet geopend is, speel dan heerlijk je golfronde, maar meld je dan na afloop bij de receptie voor de betaling.
- De receptie is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 19:00 uur.

Brasserie 10
Brasserie 10, gelegen op het golfbaancomplex, is nog tot en met 1 juni gesloten, maar wel kunnen er gerechten worden afgehaald via de Take Away-service.

Alle informatie over de heropening is te vinden op de website van Golf Amsteldijk (klik hier).


Meer nieuws

112 gisteren 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek gisteren 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.