Het terras van Brasserie10 bij Golf Amsteldijk
Advertorial Sport

Golf Amsteldijk viert de zomer in augustus: Golf-actie, Saturday Night Live & Lazy Sunday

Amstelveen - Golf Amsteldijk viert de hele maand augustus de zomer met een golfactie en entertainment voor een gezellig dagje uit.

Van 1 tot en met 31 augustus kunnen golfers de hele dag oefenen op de ‘9 Werelden van Golf’ tegen het gereduceerde tarief van 15 euro.

Saturday-Night LIVE!

Iedere zaterdagavond in augustus is er op het sfeervolle terras van Brasserie 10 bovendien Saturday-Night LIVE! En kan men tijdens live muziek culinair genieten van heerlijke gerechten van de reguliere menukaart, of zich laten verrassen met een speciaal 3-gangenmenu voor € 37,50.  Van 19.00 tot 22.00 uur is er live muziek van wisselende artiesten en bands.

Programma Saturday-Night LIVE!

SNL Feed social 1080x10802 Grafisch.jpg

Op 6 augustus treedt zangeres en pianiste Sascha Beynon op met de mooiste soul, jazz, pop en R&B-nummers. Sophie Melody brengt op zaterdag 13 augustus de beste jazz en lichte muziek. Zaterdag 20 augustus is het genieten van een Caribische vibe met Aymar Torres. Gumbo & The Monk sluiten zaterdag 27 augustus af met de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues.

Lazy Sunday met WILD FM

Ook op zondag is het genieten van muzikaal entertainment en is men van harte welkom bij Lazy Sunday met WILD FM. Iedere zondag in augustus laat Radio-DJ Brands van 13.30 tot 18.30 uur de fijnste beats horen op het gezellige terras en zijn er live optredens. In combinatie met een lekker zomers borrelplankje en koel drankje een ideale manier om het weekend af te sluiten! De entree is gratis maar Brasserie 10 adviseert een tafel vooraf te reserveren  om zeker te zijn van een plekje op het terras.

(Advertorial)


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.