Het topteam van Golf Amsteldijk bestaande uit: Siem, Maurits, Gunnar, Thomas, Brian, Adiv en Jihun met begeleiders Ronald en Sjoerd.

Golfjeugd Amsteldijk sluit aan bij nationale top

Amstelveen - De jeugdspelers van het Amstelveense Golfcentrum Amsteldijk presteren momenteel uitstekend. Recent won een van de topteams zilver tijdens de GolfSixes 2019.

Een talentvol team van in totaal zeven jeugsdpelers nam deel aan GolfSixes 2019, een competitie voor de jeugd tussen 8 en 13 jaar op initiatief van de European Tour. 

In de eerste wedstrijden werden de teams van Kavel Beemster, De Hoge Dijk en De Zaanse allemaal verslagen door de jeugdspelers van Golf Amsteldijk. Vrijdag 13 september speelde het Amsteldijk GolfSixes Team de regionale finale op en tegen de Haarlemmermeersche en mocht Amsteldijk zich met 10-2 terechte winnaar noemen.

Op zondag 6 oktober werd de de landelijke finale gespeeld op het gastvrije Brabant Golf in Gilze waar ze het op moesten nemen tegen De Haenen en Anderstein. Met slechts een halve punt verschil van De Haenen eindigden de topspelers van Golf Amsteldijk op de tweede plaats. 

Bij Golfcentrum Amsteldijk, gevestigd in Amstelveen, staat plezier en teamwork voorop. Amsteldijk is trots op de prestatie van het team. Het golfcentrum heeft een groeiend aantal talentvolle jeugdspelers: door de uitgebreide oefen- en trainingsfaciliteiten bij Amsteldijk kunnen zij zich snel ontwikkelen.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:19

Na brief ook videoboodschap van burgemeester Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft, na een open brief aan alle Amstelveners eerder deze week, ook een videoboodschap uitgedaan aan inwoners, nu het aantal corona-besmettingen onder Amstelveners flink blijft toenemen.

Algemeen gisteren 10:35

Amstelveen start bomenkwekerij voor kinderen: de Kinderbomenbank

Amstelveen – Een kwekerij waar basisschoolkinderen onder begeleiding van de gemeente bijna 900 bomen gaan kweken, die over een aantal jaar elders in de stad worden aangeplant. Amstelveen beleefde gisteren een primeur met de start van de eerste Kinderbomenbank van Nederland.  

Corona Amstelveen 22 okt. 2020 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.

Algemeen 22 okt. 2020 13:31

Overleg over educatieve invulling Amstelveense bunker

Amstelveen - Eind oktober gaat gemeente Amstelveen met het het Verzetsmuseum, de stichting Amstelveen Oranje, het CIDI, de Vereniging Historisch Amstelveen en het Museum zonder Muren in overleg over een educatieve invulling van de Amstelveense bunker aan de Wolfert van Borsselenweg.