Golfjeugd Amsteldijk sluit aan bij nationale top

Golfjeugd Amsteldijk sluit aan bij nationale top Foto: Het topteam van Golf Amsteldijk bestaande uit: Siem, Maurits, Gunnar, Thomas, Brian, Adiv en Jihun met begeleiders Ronald en Sjoerd.

Amstelveen - De jeugdspelers van het Amstelveense Golfcentrum Amsteldijk presteren momenteel uitstekend. Recent won een van de topteams zilver tijdens de GolfSixes 2019.

Een talentvol team van in totaal zeven jeugsdpelers nam deel aan GolfSixes 2019, een competitie voor de jeugd tussen 8 en 13 jaar op initiatief van de European Tour. 

In de eerste wedstrijden werden de teams van Kavel Beemster, De Hoge Dijk en De Zaanse allemaal verslagen door de jeugdspelers van Golf Amsteldijk. Vrijdag 13 september speelde het Amsteldijk GolfSixes Team de regionale finale op en tegen de Haarlemmermeersche en mocht Amsteldijk zich met 10-2 terechte winnaar noemen.

Op zondag 6 oktober werd de de landelijke finale gespeeld op het gastvrije Brabant Golf in Gilze waar ze het op moesten nemen tegen De Haenen en Anderstein. Met slechts een halve punt verschil van De Haenen eindigden de topspelers van Golf Amsteldijk op de tweede plaats. 

Bij Golfcentrum Amsteldijk, gevestigd in Amstelveen, staat plezier en teamwork voorop. Amsteldijk is trots op de prestatie van het team. Het golfcentrum heeft een groeiend aantal talentvolle jeugdspelers: door de uitgebreide oefen- en trainingsfaciliteiten bij Amsteldijk kunnen zij zich snel ontwikkelen.


Reacties