Zwembad De Meerkamp

Golfslagbad De Meerkamp is weer open

Amstelveen – Er kan weer gezwommen worden in het golfslagbad van de Meerkamp. De problemen met het onderhoud zijn opgelost.

Tijdens het groot onderhoud van zwembad De Meerkamp werd er onlangs een probleem ontdekt met het golfslagbad. Daarom was dit bad enige tijd gesloten.

Onderhoud

Maar inmiddels kan er volgens een bericht op de website van de Meerkamp dus weer gebruik gemaakt worden van het golfslagbad. Ondertussen is het wedstrijdbad en het doelgroepenbad zoals aangekondigd vanwege groot onderhoud nog wel gesloten.

Het wedstrijdbad wordt komende zaterdag weer geopend. Vanaf zaterdag 1 september kan er ook weer gezwommen worden in het doelgroepenbad. Vanwege de onderhoudsperiode gelden aangepaste entreetarieven. Voor meer informatie zie www.meerkamp.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.