Keurslager Stronkhorst

Goud voor grillworst van Stronkhorst

Amstelveen – De grillworst en de groningerworst van de Amstelveense slagerij Stronkhorst aan de Amsterdamseweg zijn gisteren met goud bekroond. Dit gebeurde tijdens de Internationale Vakwedstrijden van de Stichting Slavakto.

Een onafhankelijke jury heeft de worsten beoordeeld op uiterlijk aanzien, vorm, kleur, het aanzien van het snijvlak, de structuur, geur, smaak en de consistentie van de worst. Op basis van de beoordelingen heeft de jury geconstateerd dat de grillworst en de groningerworst van slagerij Coert Stronkhorst van uitstekende kwaliteit zijn.

Certificaten

Het is zeker niet de eerste keer dat het vlees van Stronkhorst in de prijzen valt. Zo werd onlangs nog de rookworst van Keurslager Stronkhorst met goud bekroond. In verband met de beoordelingen van gisteren voor de grillworst en de groningerworst heeft Slavakto twee speciale gouden certificaten uitgereikt aan de slagerij.

Foto: Keurslager Stronkhorst

Foto: Keurslager Stronkhorst


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.