Keurslager Coert Stronkhorst

GOUD voor rookworst van Keurslager Coert Stronkhorst

Amstelveen – Een worst van Keurslager Coert Stronkhorst aan de Amsterdamseweg is weer eens bekroond. Ditmaal heeft de rookworst het predicaat GOUD gekregen.

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Dat blijkt volgens een persbericht van Keurslager Stronkhorst uit de smaak van de bekroonde rookworst.

Recept

Elk jaar gaat keurslager Stronkhorst voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. “We staan in een traditie van generaties lang worst maken op een authentieke ambachtelijke manier. De rookworsten worden na het stoppen enkele uren gedroogd en daarna met beukenhout gerookt “, vertelt de gedreven ondernemer. De rookworsten zijn glutenvrij en zonder smaakversterkers.

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van Keurslager Stronkhorst van 8 tot en met 13 oktober de tweede rookworst helemaal gratis. Het seizoen is daarmee, als het aan de slagerij ligt, officieel geopend. 

Gratis

Elke klant kan in de maanden oktober en november ook nog eens meedoen aan een spaaractie voor gratis rookworsten. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de slagerij. Het is beslist de moeite waard. Wie daar nog aan twijfelt, moet snel de met goud bekroonde rookworst van Keurslager Stronkhorst gaan proeven.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.