GOUD voor rookworst van Keurslager Coert Stronkhorst

GOUD voor rookworst van Keurslager Coert Stronkhorst Foto: Keurslager Coert Stronkhorst

Amstelveen – Een worst van Keurslager Coert Stronkhorst aan de Amsterdamseweg is weer eens bekroond. Ditmaal heeft de rookworst het predicaat GOUD gekregen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Dat blijkt volgens een persbericht van Keurslager Stronkhorst uit de smaak van de bekroonde rookworst.

Recept

Elk jaar gaat keurslager Stronkhorst voor de perfecte smaak en verbetert zijn recept. Er gaat nog wel een proces aan vooraf om de perfecte rookworst te maken. “We staan in een traditie van generaties lang worst maken op een authentieke ambachtelijke manier. De rookworsten worden na het stoppen enkele uren gedroogd en daarna met beukenhout gerookt “, vertelt de gedreven ondernemer. De rookworsten zijn glutenvrij en zonder smaakversterkers.

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van Keurslager Stronkhorst van 8 tot en met 13 oktober de tweede rookworst helemaal gratis. Het seizoen is daarmee, als het aan de slagerij ligt, officieel geopend. 

Gratis

Elke klant kan in de maanden oktober en november ook nog eens meedoen aan een spaaractie voor gratis rookworsten. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de slagerij. Het is beslist de moeite waard. Wie daar nog aan twijfelt, moet snel de met goud bekroonde rookworst van Keurslager Stronkhorst gaan proeven.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties