Gouden kwaliteit

AMSTELVEEN - Bijna dertig gouden bekroningen kreeg keurslager Coert Stronkhorst aan de Amsterdamseweg dit najaar voor een variëteit aan producten uit zijn eigen keuken. Het familiebedrijf Stronkhorst gaat altijd alleen voor het beste van het beste en dat is al bijna 90 jaar een succesformule. 

Volgend jaar viert Stronkhorst het 90-jarig jubileum. Het is niet verwonderlijk dat de slagerij een enorm trouwe vaste klantenkring (verschillende generaties) heeft opgebouwd, die hem zeker in de decembermaand volop weet te vinden.

Advies
Het is in de feestmaand altijd een komen en gaan van mensen in de geliefde en gezellige slagerszaak aan de Amsterdamseweg, waar niet alleen de producten top zijn, maar vooral ook het advies.  Het team van Stronkhorst bestaat namelijk uit professionele vakmensen die weten wat ze doen én waar ze over praten. Voor ambachtelijke en traditionele kwaliteitsproducten is Stronkhorst hèt adres. De eigen worstenmakerij-rokerij is befaamd. ‘We maken zoveel mogelijk producten in onze eigen keuken’, zegt eigenaar Coert Stronkhorst.

Bovenkerkerpolder
Coert  is een vakman pur sang en houdt bovendien van lokale betrokkenheid. Hij haalt daarom ook het vlees het liefst zo dicht mogelijk bij huis, ook om absolute versheid te kunnen garanderen. ‘Een bewuste keuze’, zegt Coert. ‘Mijn opa deed al zaken in de Bovenkerkerpolder in 1927.’

Vandaag de dag komt het botermalse rundvlees van Stronkhorst nog altijd uit de Amstelveense polder, maar ook het geprezen lamsvlees (Kamerik) en varkensvlees (Zuidoost-Beemster) komt niet van ver en vindt gretig aftrek bij klanten.

Van winter-bbq tot gourmet
Noem een specialisme en Stronkhorst is er – als klassieke ambachtsslager - in thuis. Voor de laatste jaren sterk opkomende winterbarbecuetrend levert Stronkhorst verantwoorde maatpakketten. Nog nooit een winter-bbq gedaan? Stronkhorst geeft je het beste advies. Ook voor het traditionele gourmetten en fonduen kan je feestavondje met de heerlijke producten van Stronkhorst niet mislukken.

Tapas
In de decembermaand zijn de specialistische schalen ook in trek: met een prachtig assortiment tapas en gebraden vleeswaren haal je de ambachtelijke slagerssmaken letterlijk in huis. Al die ‘ouderwetse kwaliteit is ook nog eens in een nieuw jasje te verkrijgen: online bestellen bij Stronkhorst is namelijk heel eenvoudig! En bij Stronkhorst kun je er van op aan dat alles supervers is!

Informatie
Keurslagerij Stronkhorst | Amsterdamseweg 126 Amstelveen | Telefoon (020) 641 24 66 | info@slagerijstronkhorst.nl www.slagerijstronkhorst.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.