Doelbeleggen.nl

Gouden Stier voor beste beleggingsoplossing naar Doelbeleggen.nl

Amstelveen - Doelbeleggen.nl, een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer uit Amstelveen, heeft een Gouden Stier gewonnen. De vakjury van de IEX Gouden Stier prijst Doelbeleggen.nl onder andere vanwege sterke beleggingsresultaten in combinatie met een uitstekende klantenbeoordeling.

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. De genomineerden voor de Gouden Stier 2021 in de categorie beste online beleggingsoplossing waren ASN, Dexxi, Peaks, Semmie en Doelbeleggen.nl. Doelbeleggen.nl werd door de vakjury gekozen tot de duidelijke winnaar en dat heeft naast de goede resultaten en klantvriendelijkheid nog een reden:

Dit wordt de toekomst: hoger inkomen bij aanvang pensioen

Als gevolg van de lage rente kiezen steeds meer mensen voor een lijfrente op basis van beleggen. Maar de meeste beleggingsoplossingen voor aanvullend pensioen sluiten slecht aan bij de wensen van jong-gepensioneerden. Zij krijgen de hoogste uitkeringen vaak pas op veel latere leeftijd. De lijfrente beleggingsuitkering van Doelbeleggen.nl draait deze volgorde om.

De beleggingsoplossing van Doelbeleggen.nl keert aan het begin van het pensioen tot 50% meer uit, meer dan andere beleggingsuitkeringen. Dat veel Nederlandse beleggers deze beleggingsoplossing waarderen, blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat beleggingsplatform IEX uitvoerde. Dit resultaat leverde Doelbeleggen.nl de nominatie op voor de Gouden Stier 2021.   

Over Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp van Amstelveen - en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De dienstverlening van Doelbeleggen.nl richt zich op het realiseren van beleggingsdoelen tegen lage kosten en met een inleg vanaf €25. Het concept – dat is geënt op traditioneel vermogensbeheer – werd in 2018, 2019 én 2021 bekroond met de Gouden Stier. Mede dankzij de uitkerende beleggingslijfrente verdubbelde de afgelopen twee jaar zowel het beheerd vermogen als het aantal klanten.


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.