Doelbeleggen.nl

Gouden Stier voor beste beleggingsoplossing naar Doelbeleggen.nl

Amstelveen - Doelbeleggen.nl, een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer uit Amstelveen, heeft een Gouden Stier gewonnen. De vakjury van de IEX Gouden Stier prijst Doelbeleggen.nl onder andere vanwege sterke beleggingsresultaten in combinatie met een uitstekende klantenbeoordeling.

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. De genomineerden voor de Gouden Stier 2021 in de categorie beste online beleggingsoplossing waren ASN, Dexxi, Peaks, Semmie en Doelbeleggen.nl. Doelbeleggen.nl werd door de vakjury gekozen tot de duidelijke winnaar en dat heeft naast de goede resultaten en klantvriendelijkheid nog een reden:

Dit wordt de toekomst: hoger inkomen bij aanvang pensioen

Als gevolg van de lage rente kiezen steeds meer mensen voor een lijfrente op basis van beleggen. Maar de meeste beleggingsoplossingen voor aanvullend pensioen sluiten slecht aan bij de wensen van jong-gepensioneerden. Zij krijgen de hoogste uitkeringen vaak pas op veel latere leeftijd. De lijfrente beleggingsuitkering van Doelbeleggen.nl draait deze volgorde om.

De beleggingsoplossing van Doelbeleggen.nl keert aan het begin van het pensioen tot 50% meer uit, meer dan andere beleggingsuitkeringen. Dat veel Nederlandse beleggers deze beleggingsoplossing waarderen, blijkt uit een tevredenheidsonderzoek dat beleggingsplatform IEX uitvoerde. Dit resultaat leverde Doelbeleggen.nl de nominatie op voor de Gouden Stier 2021.   

Over Doelbeleggen.nl

Doelbeleggen.nl is een initiatief en handelsnaam van het Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer gevestigd in het Oude Dorp van Amstelveen - en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam. De dienstverlening van Doelbeleggen.nl richt zich op het realiseren van beleggingsdoelen tegen lage kosten en met een inleg vanaf €25. Het concept – dat is geënt op traditioneel vermogensbeheer – werd in 2018, 2019 én 2021 bekroond met de Gouden Stier. Mede dankzij de uitkerende beleggingslijfrente verdubbelde de afgelopen twee jaar zowel het beheerd vermogen als het aantal klanten.


Meer nieuws

112 gisteren 17:17

Fietsers zonder licht krijgen na staandehouding gratis lampjes: ‘Bedankt!’

Amstelveen - Meer dan de helft van de inwoners in de vervoerregio waar Amstelveen toebehoort fietst wel eens zonder werkende fietsverlichting. De afgelopen weken heeft de politie tijdens diverse veiligheidscontroles in de regio fietsers staande gehouden, omdat zij in het donker zonder licht op fietsten, ook in studentenwijk Uilenstede. Om het voeren van goede fietsverlichting te stimuleren, deelde de politie voor- en achterlampjes uit.

Algemeen gisteren 10:54

Isolatieactie Amstelveen-Zuid: nog maximaal 200 plekken

Amstelveen - Woningeigenaren in Amstelveen Zuid die hun huis (verder) willen verduurzamen kunnen zich nog tot en met 22 december vrijblijvend inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie. Vanwege de drukte bij installateurs kunnen zich nu nog maximaal 200 inwoners inschrijven binnen deze actie.

Advertorial Algemeen gisteren 09:00

Simon de Bruin: de vormgever van uw nachtrust

Amstelveen - Kwaliteit, duurzaamheid en volop tijd voor de klant: dat vind je bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Een nieuw bed koop je immers niet zomaar, die gaat jaren mee. Annemieke en Simon de Bruin zitten bijna 33 jaar in het vak. Ze adviseren u met betrokkenheid en passie voor het vak, want u wilt tenslotte geen miskoop waar u voor jaren aan vast zit.

Algemeen 6 dec. 2022 13:18

Prachtige traditie komt er weer aan: Lichtjesavond op Zorgvlied

Amstelveen - Het is een prachtige traditie die al 20 jaar (sinds 2002) bestaat: Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied. Dit jaar kunnen bezoekers op deze bijzondere en vaak drukbezochte avond weer herdenken, luisteren naar muziek of gewoon samen zijn.