Grand Café ’t Oude Dorp & Café Achterin: warm, gemoedelijk en gezellig

AMSTELVEEN - Grand Café ’t Oude Dorp aan de Dorpsstraat 104 bestond begin dit jaar alweer een jaar. Dankzij het eigenarenkwintet Rob, Anita & Jordy van der Monde en Jill & Serge Visser is het horeca-etablissement inmiddels niet alleen een begrip in het Oude Dorp, maar in heel Amstelveen. Een zeer warme, gemoedelijke en gezellige plek waar iedereen zich snel thuis voelt.

Achterin
Het Grand Café weet zich midden in de bloeiende horeca-hotspot van Amstelveen prima te onderscheiden door het veelzijdige karakter. Zo is achterin het Grand Café, dat dagelijks is geopend vanaf 10.00 uur, het eveneens warme en oergezellige Café Achterin gevestigd. Veel bedrijven, instanties en groepen hebben dát pareltje inmiddels ontdekt als de perfecte plaats voor recepties, feesten en partijen – en ook treden er met regelmaat diverse artiesten op. De bar van de beroemde Engelse barbouwer Andy Thornton is een ware eyecatcher en het café is in z’n geheel af te huren.

Terras
Het Grand Café heeft natuurlijk een uitgebreide en smakelijke menukaart. Van lunch tot diner of een kopje koffie met gebak: alles in een ontspannen ambiance tegen gangbare prijzen. Ook biedt ‘GCOD’ All you can eat en Walking Dinners. En vergeet natuurlijk het heerlijke terras niet!

Informatie
Grand Café ’t Oude Dorp & Café Achterin | Dorpsstraat 104 | 020 345 33 66 | info@grandcafeoudedorp.nl |www.grandcafeoudedorp.nl

Op de foto
Café Achterin. (Foto: Joop Schor / HJ Visuals)


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.