Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.

Alles wat je moet weten over hybridewarmtepompen

Bezoek bijvoorbeeld tussen 11.00 en 11.45 uur de presentatie van Stijn Otten-van Beest van HeatTransformers. Hij vertelt alles wat je moet weten over hybridewarmtepompen.

Een warmtepomp is een manier om jouw woning een stuk duurzamer en goedkoper te verwarmen. Met een volledig elektrische warmtepomp verwarm je volledig gasloos en met een hybride warmtepomp kan je het gasverbruik tot wel 70% verminderen. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen die Stijn zal benatwoorden.

Stappen naar een volledig duurzaam huis

Tussen 13.00 en 13.30 uur vertelt Amstelvener Hans Hasenbos over zijn volledig duurzame huis en deelt hij zijn ervaringsverhaal. Hans heeft een volledig duurzaam huis gerealiseerd en vertelt over de stappen die hij daarvoor heeft gezet. Bovendien geeft hij inzicht in de kosten die zijn gemaakt. Ook vertelt hij over wat hij nu bespaart op energie en het verloop van het proces. Uiteraard zal Hans ook vragen beantwoorden.

Zelf aanleggen Groendak

Of ga tussen 13:00 en13:30 naar de workshop Groendak over hoe je een groendak kunt aanleggen.

Want hoe leg je een goed sedumdak aan? Groendak vertelt over alle voordelen van een groendak, zoals de langere levensduur van het dak, de verbeterde warmtewering en geluidsisolatie. Maar ook hoehet dak eigenhandig kan worden aangelegd aanleggen en waar rekening mee moet worden gehouden.

Kijk voor het volledige programma op amstelveen.nl/duurzaam-markt

Doe het duurzaam markt flyer amstelveen.jpg
Dit betreft een parnerbijdrage in samenwerking met Amstelveen maakt het.
logo_amstelveen_maakt_het.png


Meer nieuws