Skischool Amstelveen

Gratis skiën tijdens open dag Skischool Amstelveen

Amstelveen – De zomer is nog niet eens voorbij of het indoor skiseizoen kan al weer gaan beginnen. Skischool Amstelveen organiseert morgen daarom op het Schinkeldijkje een speciale open dag.

Bezoekers kunnen tijdens de open dag skiën en snowboarden zonder dat ze hoeven te betalen. Er worden bovendien ook nog eens gratis poffertjes geserveerd vanuit een poffertjeskraam. En de leraren van Skischool Amstelveen zullen bijzondere demonstraties laten zien.

Feestelijk

De open dag van Skischool Amstelveen begint om 10.00 uur. De organisatie maakt van de gelegenheid gebruik om tijdens het speciale evenement de tweede indoor skibaan feestelijk te openen.

Om het feest compleet te maken zal er een Pinlock sneeuwbril worden verloot en kunnen bezoekers mee doen aan de speciale open dag-actie waarbij twaalf lessen worden aangeboden voor de prijs van tien. Iedereen is welkom.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.