[Beeld via gemeente Amstelveen]

Gratis tegelophaalservice Amstelveen: alleen nog deze maand

Amstelveen - Amstelveners die besluiten tegels in hun tuin te vervangen voor groen, kunnen in het kader van het NK Tegelwippen nog deze hele maand (oktober) gebruik maken van de gratis tegelophaalservice van gemeente Amstelveen.

Maandag 31 oktober zal dit jaar de laatste dag zijn dat de gemeente tuintegels gratis ophaalt bij inwoners die hun oude tegels inruilen voor een groenere invulling van de tuin.

Dat slepen met tegels is natuurlijk wel even een pittige klus, dus is de gemeentelijke tegelophaalservice echt een uitkomst. Voor het aanmelden en de voorwaarden voor de gratis tegelophaalservice kunnen inwoners terecht op de website  www.amstelveenrainproof.nl .

Op deze website is ook meer informatie te vinden over andere subsidieregelingen. De gemeente probeert inwoners te enthousiasmeren om hun tuinen groener te maken. Groene tuinen (en ook geveltuinen) voorkomen onder andere wateroverlast, bieden koelte in tijden van hitte, houden water vast bij droogte en vergroten de leefruimte voor planten en dieren. Bovendien is een groene leefomgeving goed voor het welzijn!

GA NAAR AMSTELVEENRAINPROOF.NL

logo_amstelveen_maakt_het.png


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.