Van Ekris Winter Welkom testdagen
Advertorial Zakelijk

Gratis Toyota testdagen bij Van Ekris voor alle Toyota-rijders

Toyota Van Ekris doet graag wat extra’s voor de Toyota-rijder. Ook als je (nog) geen klant bent van Van Ekris, maar wel de trotse bezitter bent van een Toyota. Van Ekris test elke Toyota gratis en na de test ontvang je, naast het rapport, ook nog een Toyota goodiebag ter waarde van € 24,95. En als je er dan toch bent, kun je ook meedoen met de prijsvraag om kans te maken op een midweek Spanje.

Winter Welkom testdagen

Op vrijdag 11 november 2022 en zaterdag 12 november 2022 houdt Van Ekris weer hun bekende Toyota Van Ekris Winter Welkom testdagen. Iedere bezitter van een Toyota, klant of geen klant, kan dan terecht bij hen voor een unieke gratis check-up van zijn/haar auto.

Deze controle kost normaal € 21,95 en is uniek in Nederland. 'Wij controleren jouw auto op 18 vitale punten. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en vertrouwd de winter in gaat. Wees er wel snel bij want de dagen zitten snel vol', aldus Van Ekris.

Gratis afspraak inplannen

Meer weten of direct jouw gratis afspraak inplannen? Klik hier om naar de site te gaan en je aan te melden

Het wachten kan onder het genot van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers. Liever een winters hapje? Van Ekris heeft heerlijke erwtensoep en voor de persoon die niet hoeft te rijden glühwein.

Prijsvraag

Ook kun je tijdens het wachten meedoen met de prijsvraag en kans maken op:
• 1x hoofdprijs midweek reis naar Spanje.
• 6x VIP-behandeling voor de auto.
• 12x korting op het onderhoud.

Wees er snel bij

De Winter Welkom testdagen houdt Van Ekris bij alle bedrijven: Mijdrecht, Alphen aan den Rijn en Maarssen.

Wees er snel bij, want de dagen zitten snel vol!

Bel Van Ekris om een afspraak te maken of plan hem hier online in.

Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.
Industrieweg 48
3641 RM MIJDRECHT
Tel.: 0297-230350 

Automobielbedrijf Van Ekris Alphen aan den Rijn B.V.
Zwanendrift 2
2408 AZ Alphen aan den Rijn
Tel.: 0172-571437

Automobielbedrijf Van Ekris Maarssen B.V.
Kometenweg 2
3606 BD Maarssen
Tel.: 0346-557000

winterwelkomdagen.jpg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen. 

Algemeen gisteren 09:42

Gemeente geeft minder uit aan jeugdzorgkosten dan begroot

Amstelveen - Amstelveen lijkt de landelijke trend van stijgende jeugdzorgkosten te doorbreken. Voor het eerst sinds 2015 vallen de kosten lager uit dan begroot. In 2022 was er € 22,9 miljoen gereserveerd voor de specialistische jeugdhulp terwijl de daadwerkelijke kosten zijn uitgekomen op € 18,5 miljoen. Hierdoor is 4,4 miljoen euro minder uitgegeven dan was voorzien, zonder dat dit ten koste ging van kwaliteit en inzet van de zorg.