Van Ekris Winter Welkom testdagen
Advertorial Zakelijk

Gratis Toyota testdagen bij Van Ekris voor alle Toyota-rijders

Toyota Van Ekris doet graag wat extra’s voor de Toyota-rijder. Ook als je (nog) geen klant bent van Van Ekris, maar wel de trotse bezitter bent van een Toyota. Van Ekris test elke Toyota gratis en na de test ontvang je, naast het rapport, ook nog een Toyota goodiebag ter waarde van € 24,95. En als je er dan toch bent, kun je ook meedoen met de prijsvraag om kans te maken op een midweek Spanje.

Winter Welkom testdagen

Op vrijdag 11 november 2022 en zaterdag 12 november 2022 houdt Van Ekris weer hun bekende Toyota Van Ekris Winter Welkom testdagen. Iedere bezitter van een Toyota, klant of geen klant, kan dan terecht bij hen voor een unieke gratis check-up van zijn/haar auto.

Deze controle kost normaal € 21,95 en is uniek in Nederland. 'Wij controleren jouw auto op 18 vitale punten. Zo ben je ervan verzekerd dat je veilig en vertrouwd de winter in gaat. Wees er wel snel bij want de dagen zitten snel vol', aldus Van Ekris.

Gratis afspraak inplannen

Meer weten of direct jouw gratis afspraak inplannen? Klik hier om naar de site te gaan en je aan te melden

Het wachten kan onder het genot van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers. Liever een winters hapje? Van Ekris heeft heerlijke erwtensoep en voor de persoon die niet hoeft te rijden glühwein.

Prijsvraag

Ook kun je tijdens het wachten meedoen met de prijsvraag en kans maken op:
• 1x hoofdprijs midweek reis naar Spanje.
• 6x VIP-behandeling voor de auto.
• 12x korting op het onderhoud.

Wees er snel bij

De Winter Welkom testdagen houdt Van Ekris bij alle bedrijven: Mijdrecht, Alphen aan den Rijn en Maarssen.

Wees er snel bij, want de dagen zitten snel vol!

Bel Van Ekris om een afspraak te maken of plan hem hier online in.

Automobielbedrijf Van Ekris Mijdrecht B.V.
Industrieweg 48
3641 RM MIJDRECHT
Tel.: 0297-230350 

Automobielbedrijf Van Ekris Alphen aan den Rijn B.V.
Zwanendrift 2
2408 AZ Alphen aan den Rijn
Tel.: 0172-571437

Automobielbedrijf Van Ekris Maarssen B.V.
Kometenweg 2
3606 BD Maarssen
Tel.: 0346-557000

winterwelkomdagen.jpg


Meer nieuws

112 gisteren 15:30

Ernstig ongeval op kruising Binderij/Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op de kruising van de Bovenkerkerweg met de Binderij nabij bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen heeft maandagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een traumateam werd opgeroepen.

Sport gisteren 12:00

Nederlandse toptennissers strijden om titel op NK Tennis in NTC Amstelveen

Amstelveen - Niet vaak komt toptennis zo dichtbij als nu! Van 11 tot en met 18 december is het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen (NTC) gastheer van de Nationale Kampioenschappen Tennis. Het evenement waar de Nederlandse (rolstoel)tennistop het jaar afsluit. Op de indoorbanen komen de beste Nederlandse tennissers in actie in de strijd om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel met deelname van o.a. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Suzan Lamens en Golden Slam winnares Diede de Groot.

Algemeen gisteren 09:23

Culinair auteurs op 11 december bij Libris Venstra

Amstelveen - Op zondag 11 december a.s. zijn culinair auteurs Joris en Wouter Bijdendijk, Jigal Krant en Mari Maris bij Libris Venstra aan het Stadsplein. Zij worden geinterviews door Foodies Magazine en aansluitend is er ruimte voor het stellen van vragen en het signeren van boeken.

Politiek gisteren 09:00

Financieel in de knel? Gemeente Amstelveen helpt!

Amstelveen - Een groeiend aantal Amstelveners kan de eindjes niet meer aan elkaar knopen door de sterk gestegen (energie-)prijzen. Toch is er een groot aantal inwoners dat de hulpstap naar de gemeente niet zet: uit onwetendheid, trots of misschien wel angst. Wethouder Marijn van Ballegooijen benadrukt dat de gemeente iedereen die financieel in de knel zit wil en vaak ook kan helpen.

Amstelveen van voorheen 4 dec. 2022 20:20

Amstelveen van voorheen (328)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 328 een oude prentbriefkaart uit 1962.