Beeld via gemeente Amstelveen

Gratis workshop energie besparen voor Amstelveners

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die willen besparen op de energierekening en benieuwd zijn welke kleine maatregelen voor flinke besparingen kunnen zorgen, organiseert gemeente Amstelveen op dinsdag 21 maart een gratis te volgen Workshop Energie Besparen in Bibliotheek Amstelveen. Let op: het aantal plekken is beperkt (vol is vol).

Deelnemers aan de workshop krijgen uitleg waar hun hoge energiekosten vandaan komen. Daarbij krijgen zij bruikbare tips om het energieverbruik te verlagen, zonder dat dat ten koste gaat van comfort in huis. Het comfort in huis kan er zelfs in veel gevallen op vooruit gaan.

Vragen over eigen energierekening

Deelnemers krijgen bij aanvang van de workshop ook uitleg over de energietransitie in gemeente Amstelveen. Eveneens kunnen zij terecht met vragen over hun eigen energierekening. Deelnemers wordt verzocht de energierekening (het liefst uitgeprint) mee te nemen naar de workshop, om zo goed inzicht te krijgen.

De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Amstelveen aan het Stadsplein 102 en kan lucratief zijn voor mensen die de energierekening, met kleine zelf te nemen maatregelen, naar beneden willen krijgen. Deelname is gratis, maar het aantal plekken is beperkt: geef je dus snel op.

MELD JE HIER AAN VIA E-MAIL

Informatie Workshop Energie Besparen Amstelveen

Locatie: Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102
Datum: dinsdag 21 maart 2023
Aanvang: 14.00 uur
Duur: max. 1,5 tot 2 uur
Aanmelden: via e-mail G.Janmohamed@participe.nu
Kosten: gratis (NB: vol is vol)

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Amstelveen


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd. 

Algemeen 17 apr. 2024 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.