Beeld via gemeente Amstelveen

Gratis workshop energie besparen voor Amstelveners

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die willen besparen op de energierekening en benieuwd zijn welke kleine maatregelen voor flinke besparingen kunnen zorgen, organiseert gemeente Amstelveen op dinsdag 21 maart een gratis te volgen Workshop Energie Besparen in Bibliotheek Amstelveen. Let op: het aantal plekken is beperkt (vol is vol).

Deelnemers aan de workshop krijgen uitleg waar hun hoge energiekosten vandaan komen. Daarbij krijgen zij bruikbare tips om het energieverbruik te verlagen, zonder dat dat ten koste gaat van comfort in huis. Het comfort in huis kan er zelfs in veel gevallen op vooruit gaan.

Vragen over eigen energierekening

Deelnemers krijgen bij aanvang van de workshop ook uitleg over de energietransitie in gemeente Amstelveen. Eveneens kunnen zij terecht met vragen over hun eigen energierekening. Deelnemers wordt verzocht de energierekening (het liefst uitgeprint) mee te nemen naar de workshop, om zo goed inzicht te krijgen.

De workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Amstelveen aan het Stadsplein 102 en kan lucratief zijn voor mensen die de energierekening, met kleine zelf te nemen maatregelen, naar beneden willen krijgen. Deelname is gratis, maar het aantal plekken is beperkt: geef je dus snel op.

MELD JE HIER AAN VIA E-MAIL

Informatie Workshop Energie Besparen Amstelveen

Locatie: Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102
Datum: dinsdag 21 maart 2023
Aanvang: 14.00 uur
Duur: max. 1,5 tot 2 uur
Aanmelden: via e-mail G.Janmohamed@participe.nu
Kosten: gratis (NB: vol is vol)

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Amstelveen


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.