Groenhof Amstelveen pakt uit met Noordpool-kerststal

Amstelveen – Winkelcentrum Groenhof heeft dit jaar uniek uitgepakt om het winkelcentrum in kerstsfeer te brengen.

Bijna overal in Amstelveen staan de winkelcentra in teken van kerstsfeer. Bij Winkelcentrum Groenhof staat wel een hele bijzondere kerstversiering. Waar vorig jaar een grote kerstbeer stond, vind je dit jaar een kerststal uit de Noordpool in een glazen huis. Van Pinguïns, Husky’s tot Eskimo's kun je bezichtigen tot de eerste week van januari bij Winkelcentrum Groenhof.

Dit jaar zullen er geen kerstactiviteiten plaatsvinden in het Winkelcentrum Groenhof rondom kerst in verband met Covid-19.

Kijk op de Instagram-pagina van AmstelveenZ voor een video van de Noordpool-kerststal. Klik op het plaatje hieronder:

insta_groenhof_kerst_2020.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek vandaag 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 gisteren 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.