Beeld Groenhof Optiek

Groenhof Optiek: zonnebril een onmisbaar item in je garderobe

Amstelveen - De zonnebril is tegenwoordig een onmisbaar item, het gehele jaar door. Niet alleen als bescherming van de ogen tegen UV-straling, maar ook als het ultieme modeartikel om je outfit compleet te maken tijdens zonnige dagen. Bij Groenhof Optiek, al jaren dé specialist in de regio als het gaat om oogmode en oogzorg, weten ze dit als geen ander.

‘De zonnebril is belangrijk geworden als fashion statement,’ legt Henneke de Boer, bedrijfsleider bij Groenhof Optiek, uit. ‘De zonnebril past tegenwoordig naadloos bij de stijl van een bepaald modemerk. Bekende sterren, maar ook populaire influencers zijn daarin trendsetting. Wij volgen die modetrends op de voet.’

Top 5 zonnebrillen dit jaar

‘Leuk om te vertellen,’ vervolgt de sympathieke bedrijfsleider, ‘is dat van dé top 5 aan merken zonnebrillen die onlangs in een gerenommeerd magazine voor de opticiënbranche werd gepubliceerd, Groenhof Optiek er vier van in haar collectie heeft.’ Toch wil dit niet zeggen dat een goede zonnebril duur hoeft te zijn.

Groenhof Optiek biedt kwalitatief hoogwaardige én modieuze zonnebrillen voor een breed publiek en dus in iedere prijsklasse. Niet alleen als fashion statement is de zonnebril inmiddels een onmisbaar item, ook als bescherming voor de ogen dient de zonnebril een belangrijk doel. Henneke de Boer: ‘Een zonnebril is fijn gedurende alle jaargetijden.

Tegen de laaghangende zon in het voorjaar en het najaar, tegen fel licht in de winter, de felle zon in de zomer of gewoon om jezelf even achter te verstoppen,’ lacht ze.

Groenhof Optiek heeft een standaard voorraad enkelvoudige zonneglazen beschikbaar. Hierdoor kunnen zij bij het uitzoeken van het montuur direct de glazen inslijpen. Ze hebben ook zonneglazen zonder sterkte op voorraad. De merken die Groenhof Optiek dit jaar in de collectie heeft zijn: Dita, Chloé, Persol, Ray-Ban, Oakley, Adidas, Serengeti, Prada, Prada Linea Rossa, Tom Ford, Garrett Leight, Chanel, Dolce & Gabbana.

Contactlenzen Groenhof Optiek

Niet alleen voor (zonne)brillen bent u bij Groenhof Optiek aan het juiste adres. Ook voor contactlenzen of voor het preventief laten screenen van uw ogen vindt u er alle deskundigheid. Groenhof Optiek, dat in de regio bekend staat als de gespecialiseerde opticiën voor al uw vragen over oogmode en oogzorg, werkt nauw samen met omliggende ziekenhuizen.

Aanbieding voor lezers AmstelveenZ

Voor de lezers van AmstelveenZ Magazine heeft Groenhof Optiek dit voorjaar een mooie aanbieding. Bij aankoop van een zonnebril met glas op sterkte krijgt u één glas cadeau.

Groenhof Optiek | Groenhof 164 (Winkelcentrum Groenhof) | Telefoon Optiek: 020-6413919 | Telefoon Lenzen: 020-4414460 | E-mail: info@groenhofoptiek.nl | Website: www.groenhofoptiek.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.

Algemeen 27 feb. 2021 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.

Algemeen 27 feb. 2021 17:07

Groen licht voor thermische vlucht boven Amstelveen vanavond

Amstelveen - De thermische vlucht die vanavond (zaterdag 27 februari 2021) boven Amstelveen is gepland, gaat definitief door. Vanaf 19.00 uur zal een vliegtuigje met speciale apparatuur aan boord boven de gemeente vliegen om warmteverlies van daken te meten. Het advies van de gemeente aan inwoners is om de verwarming aan te zetten.