Lennart de Looze (Katja Mali Fotografie)

GroenLinks op campagnetour in Amstelveen

Amstelveen - De GroenLinks CampagneTour doet op woensdagavond 17 november Amstelveen aan. In het splinternieuwe Upper East Site aan Laan van Kronenburg 7 gaat de landelijk voorzitter van GroenLinks, Katinka Eikelenboom, in gesprek met alle aanwezigen.

Ook Lennart de Looze, lijsttrekker van GroenLinks Amstelveen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en bewoner van Uilenstede, is aanwezig. Mensen die meer willen weten van en over GroenLinks zijn van harte welkom. 

De avond wordt gehouden op 17 november  2021 om 20.00 uur in Upper East Site aan Laan van Kronenburg 7. Aanmelden kan via amstelveen.groenlinks.nl

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:00

Vergroen je tuin in zeven stappen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen helpt inwoners graag om hun tuin groener te maken, vooral door tegels te verwijderen. Maar hoe kan je een versteende tuin het beste groen maken en waar moet je op letten? Daarvoor zijn zeven stappen op een rijtje gezet. De gemeente Amstelveen helpt ook door onder de vlag van het NK Tegelwippen oude tuintegels gratis op te halen, als deze worden vervangen voor groen.

Algemeen gisteren 15:38

Fietspad-primeur aan Handweg Amstelveen: speciale platen beter bestand tegen wortelopdruk

Amstelveen - Het nieuwe fietspad aan de Handweg in Amstelveen ( het deel tussen de Keizer Karelweg en de Museumspoorlijn) wordt uitgerust met speciale prefab elementplaten van beton die gemakkelijk in elkaar schuiven en meebewegen met mogelijke opdrukkende boomwortels. Het gebruik van deze ondergrond is een primeur in Amstelveen.

Algemeen gisteren 15:21

Familiebedrijf Meijers in Top 5 van Nederland

Amstelveen - Senior Accountmanager Robert Smit is al 23 jaar actief in de verzekeringsmakelaardij. Een jaar geleden koos hij voor Meijers in Amstelveen. ‘Met stip op 1 omdat Meijers een echt familiebedrijf is’, vertelt hij enthousiast. ‘Het bedrijf is ook maatschappelijk enorm betrokken en geeft haar werknemers alle ruimte om Oekraïense vluchtelingen te helpen.’

112 24 mei 2022 19:02

Ongeval met deelscooter

Amstelveen - Twee opzittenden van een deelscooter zijn dinsdagavond ten val gekomen in de wijk Bankras-Kostverloren, vermoedelijk na een incident met een grijs busje waarvan de bestuurder is doorgereden.