Lennart de Looze (Katja Mali Fotografie)

GroenLinks op campagnetour in Amstelveen

Amstelveen - De GroenLinks CampagneTour doet op woensdagavond 17 november Amstelveen aan. In het splinternieuwe Upper East Site aan Laan van Kronenburg 7 gaat de landelijk voorzitter van GroenLinks, Katinka Eikelenboom, in gesprek met alle aanwezigen.

Ook Lennart de Looze, lijsttrekker van GroenLinks Amstelveen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en bewoner van Uilenstede, is aanwezig. Mensen die meer willen weten van en over GroenLinks zijn van harte welkom. 

De avond wordt gehouden op 17 november  2021 om 20.00 uur in Upper East Site aan Laan van Kronenburg 7. Aanmelden kan via amstelveen.groenlinks.nl

 


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.

112 26 nov. 2021 14:06

Amsteltram 25 in botsing met busje

Buitenveldert - Amsteltram 25 is vrijdag in aanrijding gekomen met een taxibusje op de kruising van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg. Het busje en de tram liepen daarbij schade op.