AmstelveenZ

Grote drukte bij Jazz in het Dorp Amstelveen

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen zijn zondagmiddag duizenden bezoekers op de been tijdens de zesde editie van het evenement Jazz in het Dorp.

De hele zondagmiddag- en avond treden talloze (jazz-)artiesten op op verschillende podia. Amstelveen leip massaal uit voor het evenement, dat jaarlijks op een onverminderd grote belangstelling mag rekenen.

Ook voor kinderen was er veel te doen en er waren diverse horecapunten. Het festival duurde tot 21.00 uur zondagavond. Hoofdact Shirma Rouse trad aan het eind van de dag op. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.