VLN Nieuws, Robin Kiestra
112

Grote ravage en meerdere gewonden bij ernstig ongeval op Burgemeester Stramanweg

Ouder-Amstel - Op de Burgemeester Stramanweg in Ouderkerk aan de Amstel is woensdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Meerdere mensen raakten gewond bij een botsing tussen twee auto's.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising bij de op- en afritten bij de A2. Diverse ambulances kwamen met spoed ter plaatse en hebben drie slachtoffers met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Naast ambulances kwamen ook brandweer, politie en een traumahelikopter ter plaatse. De ravage is enorm, het wegdek ligt bezaaid met brokstukken.

Een van de wagens belandde na de harde impact diep in lager gelegen bosjes en was vanaf de weg niet meer te zien. De bestuurder van dat voertuig zou niet in het voertuig zijn aangetroffen.

lotrenzo derksen 112 ouder amstel 2.jpg
Een van de betrokken wagens vloog van het talud af de bosjes in en belandde op de zijkant tegen een boom. Foto: Inter Visual Studio

112 stramanweg arena ernstig ongeval inter visual.jpg
Politie-onderzoek bij de wagen die in de bosjes belandde. Foto: Inter Visual Studio

112 ernstig ongeval burgemeester stramanweg ouderkerk vln nieuws 10424.jpg

Het andere betrokken voertuig kwam total loss tot stilstand op de weg. Foto's: VLN Nieuws

112 ongeval ouder amstel stramanweg vln nieuws kiestra 100424.jpg

De weg/kruising is afgezet en de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'