VLN Nieuws

Grote verkeerscontrole op bestel- en vrachtwagens aan Meerlandenweg Amstelveen

Amstelveen - Aan de Meerlandenweg in Amstelveen heeft de politie vrijdagochtend in samenwerking met de douane en de Inspectie Leefomgeving & Transport een grote verkeerscontrole gehouden, gericht op bestel- en vrachtwagens.

Er werd onder andere gecontroleerd op de rijtijdenwet, de staat van voertuigen maar ook werd gekeken of de ladingen overeen kwamen met de papieren. Diverse laadbakken werden onderzocht. Ook was er oog voor zaken als bellen achter het stuur en het dragen van gordels.

voertugcontrole vln 240524.jpg
Foto: VLN Nieuws 

De resultaten van het onderzoek worden later bekend.


Meer nieuws

Wonen vandaag 16:37

Droom komt uit: wonen in Barcelona in Amstelveen

Amstelveen - Wethouder Wonen Adam Elzakalai en Dennis Wedding van Amvest hebben symbolisch de eerste sleutel overhandigd aan de (eerste) huurders van het appartementengebouw Barcelona in het Amstelveense nieuwbouwproject Olympiade.

Sport vandaag 14:15

Maurits (17) kampt al hele leven met hersenletsel en organiseert nu sponsorloop voor Hersenstichting

Amstelveen - De nu 17-jarige Maurits Maessen werd als baby van 13 maanden oud getroffen door hersenvliesontsteking en liep daarbij blijvend hersenletsel op. Ondanks de uitdagingen die hij daar dagelijks van ondervindt haalt hij het maximale uit zijn leven en vrijdag 21 juni organiseert hij met BuentingSport Amstelveen een sponsorloop waarbij hij zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de Hersenstichting. Doneren kan hier.     

Sport vandaag 11:18

NRT500-toernooi van start op Park Startbaan

Amstelveen - Op Park Startbaan is vandaag het nationale NRT500 tennistoernooi van start gegaan. 32 mannen en 24 vrouwen strijden de komende dagen om punten te verdienen voor de nationale ranking.