Davey Photography, Davey Baas
112

Grote verkeerscontrole Oranjebaan Amstelveen

Amstelveen - De politie houdt donderdagavond een grote verkeerscontrole aan de Oranjebaan in Amstelveen.

Onder het viaduct van de Beneluxbaan, een beproefde locatie voor verkeerscontroles, staan tal van agenten paraat om langskomend verkeer te controleren.

De politie neemt blaastesten af bij automobilisten, maar controleert bijvoorbeeld ook bij fietsers of de verlichting in orde is.

verkeercontrole2_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek vandaag 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 gisteren 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.