Burgemeester Bas Eenhoorn op bezoek bij Gusto.

Gusto viert 50.000e pizza

Amstelveen - 'Gusto - World of Pizza' heeft gisterenavond onder grote belangstelling een feestje gevierd: de pizzeria in de Dorpsstraat bestaat twee jaar en heeft inmiddels 50.000 pizza's gemaakt. Ook is met een geheel nieuwe afvoerpijp een einde gekomen aan overlast voor omwonenden. 

Gusto mocht gisteravond rekenen op bezoek van vrienden, familie, klanten, collega's en een afvaardiging van het gemeentebestuur, onder wie burgemeester Bas Eenhoorn. 

De burgemeester liet in een speech weten blij te zijn dat de nieuwe afvoerpijp is geïnstalleerd en dat daarmee problemen achter de rug zijn. Hij prees Gusto als restaurant.

Gusto opende medio 2016 de deuren en was van meet af aan een succes. Inmiddels heeft de eigenaar ook pizzeria Napa Italia in Ouderkerk aan de Amstel (Kerkstraat) geopend. 


Burgemeester Eenhoorn temidden van diverse genodigden.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).