Gusto World of Pizza komt met Frizza: zelf thuis opwarmen

Amstelveen – Met de aangekondigde lockdown voor restaurants in het vooruitzicht heeft Gusto World of Pizza, met filialen in Amstelveen en Ouderkerk, een nieuw product op de online-menukaart gezet om haar klanten ook in lockdown-tijd zo goed mogelijk tegemoet te komen: de Frizza, ofwel een diepgevroren originele Gusto-pizza die thuis kan worden opgewarmd.

‘We willen dat gasten in deze vervelende tijd ook optimaal thuis kunnen genieten van onze pizza’s’, zegt Gusto-eigenaar Ferry Kamphorst. ‘Vanuit deze gedachte is de Frizza ontstaan: een diepgevroren pizza uit het assortiment van Gusto, met de verse smaak die de klanten van Gusto gewend zijn'. Mensen kunnen de Frizza (Frozen Pizza) ophalen wanneer het hen uitkomt en thuis de pizza 3 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven doen - en klaar is de pizza. De Frizza kan natuurlijk ook thuis in de vriezer worden bewaard voor een ander moment.

Frizza!

Met de Frizza wordt de hoge kwaliteit en smaak van de Gusto-pizza gewaarborgd. De Gusto-pizza’s onderscheiden zich natuurlijk van de mainstream-diepvriespizza’s. Mensen kunnen de Gusto Frizza, verkrijgbaar in vier varianten, online bestellen, ophalen bij Gusto Amstelveen of Ouderkerk (eventuele bezorging in overleg) en vervolgens thuis opwarmen (3-6 minuten in een voorverwarmde oven) om zo optimaal te genieten van de Gusto-smaak. Betaling geschiedt bij afhalen.

BESTELLEN KAN VIA DE WEBSITE VAN GUSTO (KLIK OP DEZE BUTTON)

De Gusto Frizza’s zijn er in vier varianten:

 • Gusto Frizza Quattro Formaggio
  Mozarella, gorgonzola, parmezaan en scamorza
 • Gusto Frizza Tonno
  Tonijn, tomatensaus, cherrytomaat, kappertje, olijven uit en oregano
 • Gusto Frizza Quatrro Salumi
  Mozzarella, tomatensaus, spianta romana, ventricicinam ham en guanciale
 • Gusto Frizza Margherita
  Tomatensaus, buffelmozzarella, basilicum

Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:27

MayVy verrast winnares met heerlijk diner

Amstelveen - Eigenaresse Willow Le startte delicatessenzaak MayVy vanwege haar passie voor Aziatisch eten. Middels de social media campagne #MeandMayVy wilde ze haar producten onder de aandacht brengen. Haar doel om een community te creëren is gelukt. De online post met de meeste likes is bekend en graag verrast ze winnares Justine met een heerlijk diner voor 4 personen. 

Algemeen vandaag 10:05

Geef een boek cadeau: ‘Brief voor de koning’ voor leerlingen Groep 8

Amstelveen Kinderburgemeester Elina en wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66) hebben samen het startsignaal gegeven voor  de campagne ‘Geef een boek cadeau’ , door op basisscholen Palet Zuid en Piet Hein het boek ‘Brief voor de koning’ van Tonke Dragt uit te delen aan groep acht.

Algemeen gisteren 14:53

Conflictscheidingen Amstelveense ouders: gemeente biedt hulp

Amstelveen - Om schade bij kinderen door scheidingen van ouders zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken probeert gemeente Amstelveen zogenoemde conflictscheidingen cq. vechtscheidingen bij Amstelveense ouders zoveel mogelijk te voorkomen met diverse soorten hulp en voorlichting.