Gusto World of Pizza komt met Frizza: zelf thuis opwarmen

Amstelveen – Met de aangekondigde lockdown voor restaurants in het vooruitzicht heeft Gusto World of Pizza, met filialen in Amstelveen en Ouderkerk, een nieuw product op de online-menukaart gezet om haar klanten ook in lockdown-tijd zo goed mogelijk tegemoet te komen: de Frizza, ofwel een diepgevroren originele Gusto-pizza die thuis kan worden opgewarmd.

‘We willen dat gasten in deze vervelende tijd ook optimaal thuis kunnen genieten van onze pizza’s’, zegt Gusto-eigenaar Ferry Kamphorst. ‘Vanuit deze gedachte is de Frizza ontstaan: een diepgevroren pizza uit het assortiment van Gusto, met de verse smaak die de klanten van Gusto gewend zijn'. Mensen kunnen de Frizza (Frozen Pizza) ophalen wanneer het hen uitkomt en thuis de pizza 3 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven doen - en klaar is de pizza. De Frizza kan natuurlijk ook thuis in de vriezer worden bewaard voor een ander moment.

Frizza!

Met de Frizza wordt de hoge kwaliteit en smaak van de Gusto-pizza gewaarborgd. De Gusto-pizza’s onderscheiden zich natuurlijk van de mainstream-diepvriespizza’s. Mensen kunnen de Gusto Frizza, verkrijgbaar in vier varianten, online bestellen, ophalen bij Gusto Amstelveen of Ouderkerk (eventuele bezorging in overleg) en vervolgens thuis opwarmen (3-6 minuten in een voorverwarmde oven) om zo optimaal te genieten van de Gusto-smaak. Betaling geschiedt bij afhalen.

BESTELLEN KAN VIA DE WEBSITE VAN GUSTO (KLIK OP DEZE BUTTON)

De Gusto Frizza’s zijn er in vier varianten:

 • Gusto Frizza Quattro Formaggio
  Mozarella, gorgonzola, parmezaan en scamorza
 • Gusto Frizza Tonno
  Tonijn, tomatensaus, cherrytomaat, kappertje, olijven uit en oregano
 • Gusto Frizza Quatrro Salumi
  Mozzarella, tomatensaus, spianta romana, ventricicinam ham en guanciale
 • Gusto Frizza Margherita
  Tomatensaus, buffelmozzarella, basilicum

Meer nieuws

Winkels vandaag 10:00

Nieuw op Kostverlorenhof: Aziatische delicatessenzaak MayVy

Amstelveen - Nog slechts enkele dagen wachten en dan zal delicatessenzaak MayVy haar deuren openen. Op 30 oktober komt wethouder Floor Gordon de winkel officieel openen. Eigenaresse Willow Le nodigt Amstelveners uit om op 30 en 31 oktober de nieuwe winkel te komen ervaren middels een heerlijke proeverij van Aziatische gerechten.

Corona Amstelveen gisteren 14:19

Na brief ook videoboodschap van burgemeester Amstelveen

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft, na een open brief aan alle Amstelveners eerder deze week, ook een videoboodschap uitgedaan aan inwoners, nu het aantal corona-besmettingen onder Amstelveners flink blijft toenemen.