Haal de fysio naar jouw bedrijf met Fysiotherapie Karel Muns

Haal de fysio naar jouw bedrijf met Fysiotherapie Karel Muns Foto: Robby Boes en Marcel Hofman voor de locatie aan de Stationsstraat in het Oude Dorp: Robby en Marcel werken ook op locatie bij diverse bedrijven, instellingen en verenigingen.

AMSTELVEEN – Voor organisaties en instellingen met veel personeel is het een uitkomst: een fysiotherapeut die een aantal uur per week binnen het bedrijf zelf beschikbaar is. Fysiotherapie Karel Muns heeft diverse fysiotherapeuten die werken op locatie en dat zorgt bij de betreffende ondernemingen bewezen voor minder ziekteverzuim en een verhoogde arbeidsproductiviteit.


- Lees verder onder deze advertentie -

Bij diverse bedrijven , (semi-)overheidsinstellingen en verenigingen in Amstelveen (en directe omgeving) zijn fysiotherapeuten van Karel Muns actief. Marcel Hofman en Robby Boes bijvoorbeeld. In plaats vanuit één van de eigen Karel Muns-praktijken, verzorgen zij een aantal uur per week spreekuren en behandelingen bij bedrijven of instellingen zelf, die binnenshuis een ruimte beschikbaar hebben gesteld. 

Kleine stap
Die flexibele inzet heeft veel voordelen: ‘Het maakt de stap naar de fysio veel kleiner. Lichamelijke klachten bij medewerkers kunnen door een vroege diagnose veel sneller worden opgelost,’ vertelt Robby, die sinds 2014 met bewezen succes op locatie werkt, bijvoorbeeld bij de gemeente. ‘Schouders-, nek- en rugklachten zijn veelvoorkomend, maar we behandelen alle soorten klachten. Karel Muns Fysiotherapie biedt alle specialisaties.’

Voordelen
Het concept van de fysiotherapeut op locatie is simpel en doeltreffend. Medewerkers kunnen bij klachten binnenlopen voor een kosteloze screening en indien nodig wordt direct een behandelplan opgesteld, maar soms bieden eenvoudige oefeningen of advies over de werkplekhouding al soelaas.
Medewerkers blijven niet te lang doorlopen met klachten en dat heeft veel voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever.

Sportverenigingen
Robby’s collega Marcel heeft eveneens een semi-overheidsinstelling onder zijn hoede, maar is ook fysio op locatie bij  voetbalvereniging Amstelveen Heemraad. Ook grote sportverenigingen hebben behoefte aan de flexibele fysio: ‘Op dinsdagen tussen 18.30 en 19.30 uur houd ik inloopspreekuur op de club. Spelers  kunnen binnenlopen, maar natuurlijk ben ik ook bij de wedstrijden van de selectie,’ zegt Marcel.

Ruimte
Voor Robby en Marcel zelf maakt werken op locatie het vak ook uitdagender en nog leuker. ‘Je creëert meer binding met de cliënten en de onderneming. Je weet wat er speelt’, zegt Marcel. Robby vult aan: ‘Het enige dat we nodig hebben is een ruimte waar een behandeltafel kan staan.’

Interesse?
Interesse in fysiotherapie op bedrijfs- of verenigingslocatie? Neem contact op met Karel Muns Fysiotherapie via info@karelmuns.nl.

Informatie Fysiotherapie Karel Muns
- Locatie De Savornin Lohmanlaan | De Savornin Lohmanlaan 2 | 1181 XM Amstelveen | Tel: 020-7979852
- Locatie Stationsstraat | Stationstraat 15-17 | 1182 JM Amstelveen | Tel: 020-6411642
- Locatie Amstelhof | Noorddammerweg 30 | 1424 NX De Kwakel | Tel: 0297-521539 
Kijk ook op: www.karelmuns.nl

(advertorial)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties