Robby Boes en Marcel Hofman voor de locatie aan de Stationsstraat in het Oude Dorp: Robby en Marcel werken ook op locatie bij diverse bedrijven, instellingen en verenigingen.

Haal de fysio naar jouw bedrijf met Fysiotherapie Karel Muns

AMSTELVEEN – Voor organisaties en instellingen met veel personeel is het een uitkomst: een fysiotherapeut die een aantal uur per week binnen het bedrijf zelf beschikbaar is. Fysiotherapie Karel Muns heeft diverse fysiotherapeuten die werken op locatie en dat zorgt bij de betreffende ondernemingen bewezen voor minder ziekteverzuim en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

Bij diverse bedrijven , (semi-)overheidsinstellingen en verenigingen in Amstelveen (en directe omgeving) zijn fysiotherapeuten van Karel Muns actief. Marcel Hofman en Robby Boes bijvoorbeeld. In plaats vanuit één van de eigen Karel Muns-praktijken, verzorgen zij een aantal uur per week spreekuren en behandelingen bij bedrijven of instellingen zelf, die binnenshuis een ruimte beschikbaar hebben gesteld. 

Kleine stap
Die flexibele inzet heeft veel voordelen: ‘Het maakt de stap naar de fysio veel kleiner. Lichamelijke klachten bij medewerkers kunnen door een vroege diagnose veel sneller worden opgelost,’ vertelt Robby, die sinds 2014 met bewezen succes op locatie werkt, bijvoorbeeld bij de gemeente. ‘Schouders-, nek- en rugklachten zijn veelvoorkomend, maar we behandelen alle soorten klachten. Karel Muns Fysiotherapie biedt alle specialisaties.’

Voordelen
Het concept van de fysiotherapeut op locatie is simpel en doeltreffend. Medewerkers kunnen bij klachten binnenlopen voor een kosteloze screening en indien nodig wordt direct een behandelplan opgesteld, maar soms bieden eenvoudige oefeningen of advies over de werkplekhouding al soelaas.
Medewerkers blijven niet te lang doorlopen met klachten en dat heeft veel voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever.

Sportverenigingen
Robby’s collega Marcel heeft eveneens een semi-overheidsinstelling onder zijn hoede, maar is ook fysio op locatie bij  voetbalvereniging Amstelveen Heemraad. Ook grote sportverenigingen hebben behoefte aan de flexibele fysio: ‘Op dinsdagen tussen 18.30 en 19.30 uur houd ik inloopspreekuur op de club. Spelers  kunnen binnenlopen, maar natuurlijk ben ik ook bij de wedstrijden van de selectie,’ zegt Marcel.

Ruimte
Voor Robby en Marcel zelf maakt werken op locatie het vak ook uitdagender en nog leuker. ‘Je creëert meer binding met de cliënten en de onderneming. Je weet wat er speelt’, zegt Marcel. Robby vult aan: ‘Het enige dat we nodig hebben is een ruimte waar een behandeltafel kan staan.’

Interesse?
Interesse in fysiotherapie op bedrijfs- of verenigingslocatie? Neem contact op met Karel Muns Fysiotherapie via info@karelmuns.nl.

Informatie Fysiotherapie Karel Muns
- Locatie De Savornin Lohmanlaan | De Savornin Lohmanlaan 2 | 1181 XM Amstelveen | Tel: 020-7979852
- Locatie Stationsstraat | Stationstraat 15-17 | 1182 JM Amstelveen | Tel: 020-6411642
- Locatie Amstelhof | Noorddammerweg 30 | 1424 NX De Kwakel | Tel: 0297-521539 
Kijk ook op: www.karelmuns.nl

(advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.