Advertorial Zakelijk

HairBorn breidt service uit met nagelstudio

De vaste klantenkring van kapsalon HairBorn weet hoe belangrijk eigenaresse Ria Born en haar team een goede service en persoonlijke aandacht vinden. Sinds enkele maanden is de service bij HairBorn uitgebreid met een moderne nagelstudio onder de naam NailBorn.

Bij NailBorn ben je aan het juiste adres voor manicures, GelColor by OPI en kunstnagels. Bij de eigenaresse Melanie Born staan klanttevredenheid en servicegerichtheid net zo hoog in het vaandel als bij HairBorn.

Bovendien kunnen de klanten van HairBorn hun bezoekje aan de kapper nu combineren met een heerlijke manicure. Heerlijk als je bijvoorbeeld moet wachten, omdat je haar in de kleur zit. NailBorn biedt diverse behandelingen waaronder een manicure met GelColor by OPI; een gel-nagellak die twee tot drie weken blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt. Maar wat je ook kiest, Melanie zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de salon verlaat.

Thuiskomen

Ruim drie jaar geleden ging voor de nu 53-jarige Ria Born een droom in vervulling toen zij de voormalige kapperszaak van Nic Verwey, waar zij als jong meisje van vijftien jaar als leerling-kapster werkte, kon overnemen.

‘Het voelde als thuiskomen’, zegt ze blij. Met de overname is de zaak stapje voor stapje aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Steeds meer jonge mensen weten de weg naar HairBorn te vinden. Met de komst van nagelstyliste Melanie Born is opnieuw een mooie stap gezet. Voor haar is de opening van haar eigen nagelstudio tevens een droom die uitkwam - na werkzaam te zijn geweest in onder andere het toerisme. ‘Dit heb ik altijd al willen doen’, zegt ze enthousiast.

Met het zicht op de komende feestdagen zijn HairBorn en NailBorn er alles aan gelegen om de klanten nog eens extra in de watten te leggen. De klassiek/ moderne salon HairBorn, waar ook de dochter van Ria Born, Cindy van der Monde sinds april jongstleden het team als leerling-kapster is komen versterken, geeft gedurende de maand december tien procent korting op alle producten van het merk Kérastase.

Klanten van NailBorn krijgen de hele maand een leuk presentje van OPI. Het team van HairBorn wordt verder nog versterkt door kapster Mariska en ook de 4-jarige kleindochter van Ria, Lenna, is vaak in de zaak te vinden. ‘Wie weet wordt zij de volgende opvolger’, besluit Ria lachend.

Informatie

HairBorn | Rembrandtweg 653 | Telefoon 020 643 15 99 | info@hairborn.nl | www.hairborn.nl
NailBorn | Rembrandtweg 653 | Telefoon 06 105 199 72 | info@nailborn.nl | www.nailborn.nl

[Dit artikel is ook verchenen in AmstelveenZ Magazine, December 2019]


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:44

Nog even geduld a.u.b.! (Aflevering 54)

Amstelveen - In de rubriek ‘Nog even geduld a.u.b.!’ geeft AmstelveenZ.nl lezers inzicht in diverse werkzaamheden en de voortgang rond grote bouwprojecten in Amstelveen, ook tijdens de coronacrisis. In aflevering 54: alles over de 15G tram die dienst gaat doen als Lijn 25 (Amsteltram) op de vernieuwde Amstelveenlijn.

112 25 sep. 2020 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn 25 sep. 2020 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.