Advertorial Zakelijk

HairBorn breidt service uit met nagelstudio

De vaste klantenkring van kapsalon HairBorn weet hoe belangrijk eigenaresse Ria Born en haar team een goede service en persoonlijke aandacht vinden. Sinds enkele maanden is de service bij HairBorn uitgebreid met een moderne nagelstudio onder de naam NailBorn.

Bij NailBorn ben je aan het juiste adres voor manicures, GelColor by OPI en kunstnagels. Bij de eigenaresse Melanie Born staan klanttevredenheid en servicegerichtheid net zo hoog in het vaandel als bij HairBorn.

Bovendien kunnen de klanten van HairBorn hun bezoekje aan de kapper nu combineren met een heerlijke manicure. Heerlijk als je bijvoorbeeld moet wachten, omdat je haar in de kleur zit. NailBorn biedt diverse behandelingen waaronder een manicure met GelColor by OPI; een gel-nagellak die twee tot drie weken blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt. Maar wat je ook kiest, Melanie zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de salon verlaat.

Thuiskomen

Ruim drie jaar geleden ging voor de nu 53-jarige Ria Born een droom in vervulling toen zij de voormalige kapperszaak van Nic Verwey, waar zij als jong meisje van vijftien jaar als leerling-kapster werkte, kon overnemen.

‘Het voelde als thuiskomen’, zegt ze blij. Met de overname is de zaak stapje voor stapje aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Steeds meer jonge mensen weten de weg naar HairBorn te vinden. Met de komst van nagelstyliste Melanie Born is opnieuw een mooie stap gezet. Voor haar is de opening van haar eigen nagelstudio tevens een droom die uitkwam - na werkzaam te zijn geweest in onder andere het toerisme. ‘Dit heb ik altijd al willen doen’, zegt ze enthousiast.

Met het zicht op de komende feestdagen zijn HairBorn en NailBorn er alles aan gelegen om de klanten nog eens extra in de watten te leggen. De klassiek/ moderne salon HairBorn, waar ook de dochter van Ria Born, Cindy van der Monde sinds april jongstleden het team als leerling-kapster is komen versterken, geeft gedurende de maand december tien procent korting op alle producten van het merk Kérastase.

Klanten van NailBorn krijgen de hele maand een leuk presentje van OPI. Het team van HairBorn wordt verder nog versterkt door kapster Mariska en ook de 4-jarige kleindochter van Ria, Lenna, is vaak in de zaak te vinden. ‘Wie weet wordt zij de volgende opvolger’, besluit Ria lachend.

Informatie

HairBorn | Rembrandtweg 653 | Telefoon 020 643 15 99 | info@hairborn.nl | www.hairborn.nl
NailBorn | Rembrandtweg 653 | Telefoon 06 105 199 72 | info@nailborn.nl | www.nailborn.nl

[Dit artikel is ook verchenen in AmstelveenZ Magazine, December 2019]


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 09:43

Zomerschool Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vandaag opent de Amstelveense zomerschool haar deuren. Op het programma staan lessen in theater, techniek, kunst, cultuur en sport. Door de coronacrisis zaten kinderen veel thuis, zagen geen klasgenoten en gingen niet naar de sportclub. Dit gebrek aan sociale interactie is sommige kinderen erg zwaar gevallen. Voor hen organiseert de gemeente deze zomerschool.

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.