The Streamers in het Olympisch Stadion

Half Amstelveen 'geniet' mee van The Streamers

Amstelveen / Buitenveldert - De muziek en bassen van het evenement The Streamers in het Olympisch Stadion zijn zaterdag (en ook zondag) in grote delen van Amstelveen goed te horen en zorgen bij diverse Amstelveners voor overlast.

Hoewel het Olympisch Stadion een flink stuk van Amstelveen ligt verwijderd, kunnen met name de inwoners van de wijken Randwijck en Elsrijk (zeker als ze buiten zijn) letterlijk meezingen en is er sprake van onophoudelijke bassen die worden meegedragen door de wind.

Ook in andere delen van Amstelveen is het inwoners niet ontgaan dat er een feestje gaande is. In het dichterbij gelegen Buitenveldert is het geluid uiteraard nog harder.

Ook vrijdagavond reikte de bassen van het concert tot in Amstelveen - en verder. Hoewel er inwoners zijn die het als overlast ervaren, ergert lang niet iedereen zich aan de muziek. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 22 mrt. 2023 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.