The Streamers in het Olympisch Stadion

Half Amstelveen 'geniet' mee van The Streamers

Amstelveen / Buitenveldert - De muziek en bassen van het evenement The Streamers in het Olympisch Stadion zijn zaterdag (en ook zondag) in grote delen van Amstelveen goed te horen en zorgen bij diverse Amstelveners voor overlast.

Hoewel het Olympisch Stadion een flink stuk van Amstelveen ligt verwijderd, kunnen met name de inwoners van de wijken Randwijck en Elsrijk (zeker als ze buiten zijn) letterlijk meezingen en is er sprake van onophoudelijke bassen die worden meegedragen door de wind.

Ook in andere delen van Amstelveen is het inwoners niet ontgaan dat er een feestje gaande is. In het dichterbij gelegen Buitenveldert is het geluid uiteraard nog harder.

Ook vrijdagavond reikte de bassen van het concert tot in Amstelveen - en verder. Hoewel er inwoners zijn die het als overlast ervaren, ergert lang niet iedereen zich aan de muziek. 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca gisteren 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen 3 dec. 2023 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk 3 dec. 2023 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer 3 dec. 2023 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.