The Streamers in het Olympisch Stadion

Half Amstelveen 'geniet' mee van The Streamers

Amstelveen / Buitenveldert - De muziek en bassen van het evenement The Streamers in het Olympisch Stadion zijn zaterdag (en ook zondag) in grote delen van Amstelveen goed te horen en zorgen bij diverse Amstelveners voor overlast.

Hoewel het Olympisch Stadion een flink stuk van Amstelveen ligt verwijderd, kunnen met name de inwoners van de wijken Randwijck en Elsrijk (zeker als ze buiten zijn) letterlijk meezingen en is er sprake van onophoudelijke bassen die worden meegedragen door de wind.

Ook in andere delen van Amstelveen is het inwoners niet ontgaan dat er een feestje gaande is. In het dichterbij gelegen Buitenveldert is het geluid uiteraard nog harder.

Ook vrijdagavond reikte de bassen van het concert tot in Amstelveen - en verder. Hoewel er inwoners zijn die het als overlast ervaren, ergert lang niet iedereen zich aan de muziek. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.