Happy Bodies: Een ‘gelukkig lichaam’ begint bij jezelf

AMSTELVEEN - Een gezond, fit, lekker en goed lichaam waarin je jezelf het prettigst voelt, begint toch echt bij jezelf. En één van de acties waarmee je een goede start maakt, is dan eens over de drempel te stappen bij Happy Bodies. Want daar weten ze wel hoe je jezelf een ‘gelukkig lichaam’ kunt geven. Sterker nog, ze geven zelfs de garantie dat ze je op weg kunnen helpen.

Happy Bodies, een ogenschijnlijk simpel concept dat gebaseerd is op een weloverwogen uitgebalanceerd trainingsschema. Jibbe de Goede is de man die dit concept naar Amstelveen bracht en iemand die de boodschap ook enthousiasmerend kan overbrengen. ‘Bij Happy Bodies hanteren we de Milon Cirkel (een combinatie van verschillende toestellen), een afgestemd voedingsprogramma en aanvullende oefeningen voor een gezonde rug,’ legt hij in het kort uit.

Overdaad schaadt
Overdaad schaadt en is meestal niet eens effectief. Dat is iets wat ze bij Happy Bodies als geen ander begrijpen. Eén keer per vijf dagen cardiotraining en spierversterkende oefeningen doen, leidt sneller tot het gewenste resultaat. Want ‘met spiertraining valt overgewicht beter te bestrijden en het zorgt voor een fit lichaam’, weet De Goede.

Bak sla
En bij een voedingsprogramma moet je niet gelijk denken aan de roemruchte ‘bak sla’. ‘Daar heb je niets aan,’ klinkt het overtuigend uit de mond van De Goede. ‘Sla is water. En minder eten is ook niet de oplossing. Wat wel helpt is een beter, aangepast en op de persoon zelf afgestemd eetpatroon. Er wordt bij ons een voedingsschema samengesteld, waarbij zelfs rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van andere gezinsleden.’

Rug
En dan de rug. We zitten de hele dag (in de auto, achter het bureau, aan tafel en ga zo maar door) en staan vaak verkeerd. Niet voor niets is het advies ‘houdt je rug recht’ ooit uitgevonden. Een foutieve houding werkt door in spieren, mobiliteit en klachten. Daar weten ze met het concept “Five’ wel raad mee bij Happy Bodies.

Begeleiding
Happy Bodies zorgt daarnaast voor persoonlijke begeleiding en alle schema’s (en ook apparaten) zijn dankzij een 3D-scan volledig op de individuele situatie afgesteld en afgestemd. De Goede: ‘Alles bij elkaar geven we de zekerheid dat onze formule effectief is en dat doen we door een niet-goed-geld-terug-actie. Als je na drie maanden niet tevreden bent verscheuren we het contract en krijg je je geld terug. Maar… we verwachten dan wel dat je minimaal 20 keer bent geweest. We moeten natuurlijk wel de kans krijgen om je te helpen.’

Informatie
Happy Bodies | Laan Nieuwer-Amstel 4a | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.