Happy Bodies: Een ‘gelukkig lichaam’ begint bij jezelf

AMSTELVEEN - Een gezond, fit, lekker en goed lichaam waarin je jezelf het prettigst voelt, begint toch echt bij jezelf. En één van de acties waarmee je een goede start maakt, is dan eens over de drempel te stappen bij Happy Bodies. Want daar weten ze wel hoe je jezelf een ‘gelukkig lichaam’ kunt geven. Sterker nog, ze geven zelfs de garantie dat ze je op weg kunnen helpen.

Happy Bodies, een ogenschijnlijk simpel concept dat gebaseerd is op een weloverwogen uitgebalanceerd trainingsschema. Jibbe de Goede is de man die dit concept naar Amstelveen bracht en iemand die de boodschap ook enthousiasmerend kan overbrengen. ‘Bij Happy Bodies hanteren we de Milon Cirkel (een combinatie van verschillende toestellen), een afgestemd voedingsprogramma en aanvullende oefeningen voor een gezonde rug,’ legt hij in het kort uit.

Overdaad schaadt
Overdaad schaadt en is meestal niet eens effectief. Dat is iets wat ze bij Happy Bodies als geen ander begrijpen. Eén keer per vijf dagen cardiotraining en spierversterkende oefeningen doen, leidt sneller tot het gewenste resultaat. Want ‘met spiertraining valt overgewicht beter te bestrijden en het zorgt voor een fit lichaam’, weet De Goede.

Bak sla
En bij een voedingsprogramma moet je niet gelijk denken aan de roemruchte ‘bak sla’. ‘Daar heb je niets aan,’ klinkt het overtuigend uit de mond van De Goede. ‘Sla is water. En minder eten is ook niet de oplossing. Wat wel helpt is een beter, aangepast en op de persoon zelf afgestemd eetpatroon. Er wordt bij ons een voedingsschema samengesteld, waarbij zelfs rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van andere gezinsleden.’

Rug
En dan de rug. We zitten de hele dag (in de auto, achter het bureau, aan tafel en ga zo maar door) en staan vaak verkeerd. Niet voor niets is het advies ‘houdt je rug recht’ ooit uitgevonden. Een foutieve houding werkt door in spieren, mobiliteit en klachten. Daar weten ze met het concept “Five’ wel raad mee bij Happy Bodies.

Begeleiding
Happy Bodies zorgt daarnaast voor persoonlijke begeleiding en alle schema’s (en ook apparaten) zijn dankzij een 3D-scan volledig op de individuele situatie afgesteld en afgestemd. De Goede: ‘Alles bij elkaar geven we de zekerheid dat onze formule effectief is en dat doen we door een niet-goed-geld-terug-actie. Als je na drie maanden niet tevreden bent verscheuren we het contract en krijg je je geld terug. Maar… we verwachten dan wel dat je minimaal 20 keer bent geweest. We moeten natuurlijk wel de kans krijgen om je te helpen.’

Informatie
Happy Bodies | Laan Nieuwer-Amstel 4a | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.