Happy Bodies: het alternatief voor de normale sportschool

AMSTELVEEN - Als je niet echt van sporten houdt of juist weinig tijd hebt om te sporten kan je het ervaren als een geschenk uit de hemel: de komst van de revolutionaire lifestyleclub Happy Bodies naar het Oude Dorp van Amstelveen.

Anders dan bij traditionele sportscholen vergt fit worden bij Happy Bodies namelijk bijzonder weinig tijd: met eens in de vijf dagen 35 minuten trainen word je aanzienlijk fitter, slanker en sterker. Bovendien train je altijd pijn- en blessurevrij . En dus honderd procent veilig.

Succesformule
Effectiviteit & efficiëntie zijn de sleutelwoorden voor de succesformule van Happy Bodies, die is gebaseerd op de uit Duitsland overgewaaide (en daar ruim bewezen) fitnessconcepten ‘Milon Cirkel’ en ‘Five’. In het kort: door (onbewust) te trainen met hoge tegendruk op de spieren kan via de Milon Cirkel in relatief korte trainingstijden tot vijftien keer meer resultaat worden geboekt dan bij een reguliere sportschool.

3D-scanner
Voordat je bij Happy Bodies begint heeft een 3D-scanner (noviteit) je totale lichaam in kaart gebracht en worden dankzij een gekoppelde persoonlijke chipkaart alle apparaten die je gebruikt volautomatisch op jouw specifieke kenmerken ingesteld, waardoor je nooit fout en extreem effectief kan trainen. Daarnaast is je voortgang overal online te volgen.

Gecombineerd met het Five-concept, een specifieke aanpak van rug schouders, nek en bekken, is succes bij Happy Bodies gegarandeerd. En wel letterlijk, belooft eigenaar Jibbe de Goede: ‘Als blijkt dat leden geen resultaat boeken, krijgen ze hun geld terug,’ zegt hij.

Eerste honderd
Happy Bodies, gevestigd in het oude raadhuis, werkt ook met voedingsprogramma’s en Milon Fysiotherapie. Zaterdag 18 en zondag 19 april (09.00-14.00) is het openingsweekeinde, maar aanmelden kan nu al online. De eerste honderd leden die zich opgeven voor de website ontvangen een maand gratis lidmaatschap.

Informatie:
Happy Bodies | Laan Nieuwer-Amstel 4a | amstelveen@happybodies.nl | www.happybodies.nl

Op de foto
Jibbe de Goede van Happy Bodies. (Foto: Anko Stoffels)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.