Healthcity aan Escapade 1

HealthCity Amstelveen kondigt sluiting filiaal Escapade aan

Amstelveen - HealthCity heeft aangekondigd per 18 juni 2023 de deuren van het sport- en wellnesscentrum aan Escapade 1 in Amstelveen te sluiten. De organisatie is genoodzaakt te stoppen met de exploitatie als gevolg van turbulente marktomstandigheden in de afgelopen jaren.

Dat heeft de organisatie bekend gemaakt op de eigen website (zie hier). ‘In de afgelopen jaren heeft HealthCity te maken gehad met turbulente marktomstandigheden als Corona, inflatie waaronder extreem gestegen energiekosten, krapte op de arbeidsmarkt etc. Wij hebben tevergeefs gezocht naar oplossingen door onder andere ook met de verhuurder van deze locatie naar aanpassingen te kijken, maar met de beste intenties konden wij niet anders dan de huur opzeggen en te gaan stoppen met de exploitatie in het pand op de Escapade 1 te Amstelveen,’ aldus Healthcity.

Leden krijgen automatisch een premium-lidmaatschap bij BasicFit aan de Van der Hooplaan. HealthCity geeft aan jarenlang met enorm veel plezier de vestiging aan Escapade te hebben geleid: 'Wij kijken terug op een geweldige tijd met onze teamleden en op zeer bijzondere en leuke momenten met onze leden.'

HealthCity had aanvankelijk twee vestigingen in Amstelveen: aan de Van der Hooplaan (voormalig All Sports) en Escapade (voormalig Special Sports). Het filiaal aan de Van der Hooplaan werd vorig jaar al overgenomen door BasicFit. Horecagelegenheid Grand Café All Sports bleef daarbij behouden.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'