Healthcity aan Escapade 1

HealthCity Amstelveen kondigt sluiting filiaal Escapade aan

Amstelveen - HealthCity heeft aangekondigd per 18 juni 2023 de deuren van het sport- en wellnesscentrum aan Escapade 1 in Amstelveen te sluiten. De organisatie is genoodzaakt te stoppen met de exploitatie als gevolg van turbulente marktomstandigheden in de afgelopen jaren.

Dat heeft de organisatie bekend gemaakt op de eigen website (zie hier). ‘In de afgelopen jaren heeft HealthCity te maken gehad met turbulente marktomstandigheden als Corona, inflatie waaronder extreem gestegen energiekosten, krapte op de arbeidsmarkt etc. Wij hebben tevergeefs gezocht naar oplossingen door onder andere ook met de verhuurder van deze locatie naar aanpassingen te kijken, maar met de beste intenties konden wij niet anders dan de huur opzeggen en te gaan stoppen met de exploitatie in het pand op de Escapade 1 te Amstelveen,’ aldus Healthcity.

Leden krijgen automatisch een premium-lidmaatschap bij BasicFit aan de Van der Hooplaan. HealthCity geeft aan jarenlang met enorm veel plezier de vestiging aan Escapade te hebben geleid: 'Wij kijken terug op een geweldige tijd met onze teamleden en op zeer bijzondere en leuke momenten met onze leden.'

HealthCity had aanvankelijk twee vestigingen in Amstelveen: aan de Van der Hooplaan (voormalig All Sports) en Escapade (voormalig Special Sports). Het filiaal aan de Van der Hooplaan werd vorig jaar al overgenomen door BasicFit. Horecagelegenheid Grand Café All Sports bleef daarbij behouden.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.