Eigenaar Steve Bouman met de te winnen prijs: een professionele keukenmachine

Heel Amstelveen Bakt! Doe mee!

AMSTELVEEN - Ben jij de beste thuis-patissier van Amstelveen? Doe dan mee met de bakwedstrijd ‘Heel Amstelveen Bakt’ van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg.

Nederland is weer in de ban van het televisieprogramma Heel Holland Bakt, reden voor Steve Bouman (eigenaar van Patisserie Prenger) om een lokale variant te organiseren. ‘We vinden het ontzettend leuk dat ons vak op deze manier onder de aandacht wordt gebracht en zijn heel benieuwd naar alle Amstelveense baksels.’

Inschrijven voor bakwedstrijd t/m 21 oktober
De bakwedstrijd zelf vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2017, inschrijven kan tot 21 oktober. Je kunt op 28 oktober jouw bakcreatie (taart, gebak of banket) door de hoogwaardige jury van verschillende patissiers laten proeven.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BAKWEDSTRIJD!

Creatie inleveren
Lever jouw creatie - samen met de receptuur - op 28 oktober in tussen 8:00 en 10:00 uur ’s ochtends in bij de patisserie. De jury zal rond 11:00 uur de creaties gaan proeven en om 16:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Winnen
Word je uitgekozen tot beste thuisbakker van Amstelveen dan win je een professionele Bear Teddy keukenmachine t.w.v. € 1.165. Daarnaast zal Patisserie Prenger de taart of het gebak tot het einde van het jaar verkopen in de winkel. ‘Wil je meedoen, vergeet je dan niet in te schrijven. Dit kan t/m 21 oktober op www.patisserieprenger.nl (vol=vol). We laten ons graag verrassen met al jullie lekkers’, zo zegt Steve.

Verbouwd
De smaakvolle patisserie is afgelopen zomer enkele weken gesloten geweest voor een grondige verbouwing. En we kunnen stellen, een prachtig resultaat. ‘We zijn erg blij met de nieuwe zaak en hebben meer ruimte gecreëerd, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen bedienen. We zijn ontzettend trots en vinden het leuk dat we dit soort evenementen in en mét Amstelveen kunnen organiseren.’

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.