Eigenaar Steve Bouman met de te winnen prijs: een professionele keukenmachine

Heel Amstelveen Bakt! Doe mee!

AMSTELVEEN - Ben jij de beste thuis-patissier van Amstelveen? Doe dan mee met de bakwedstrijd ‘Heel Amstelveen Bakt’ van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg.

Nederland is weer in de ban van het televisieprogramma Heel Holland Bakt, reden voor Steve Bouman (eigenaar van Patisserie Prenger) om een lokale variant te organiseren. ‘We vinden het ontzettend leuk dat ons vak op deze manier onder de aandacht wordt gebracht en zijn heel benieuwd naar alle Amstelveense baksels.’

Inschrijven voor bakwedstrijd t/m 21 oktober
De bakwedstrijd zelf vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2017, inschrijven kan tot 21 oktober. Je kunt op 28 oktober jouw bakcreatie (taart, gebak of banket) door de hoogwaardige jury van verschillende patissiers laten proeven.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BAKWEDSTRIJD!

Creatie inleveren
Lever jouw creatie - samen met de receptuur - op 28 oktober in tussen 8:00 en 10:00 uur ’s ochtends in bij de patisserie. De jury zal rond 11:00 uur de creaties gaan proeven en om 16:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Winnen
Word je uitgekozen tot beste thuisbakker van Amstelveen dan win je een professionele Bear Teddy keukenmachine t.w.v. € 1.165. Daarnaast zal Patisserie Prenger de taart of het gebak tot het einde van het jaar verkopen in de winkel. ‘Wil je meedoen, vergeet je dan niet in te schrijven. Dit kan t/m 21 oktober op www.patisserieprenger.nl (vol=vol). We laten ons graag verrassen met al jullie lekkers’, zo zegt Steve.

Verbouwd
De smaakvolle patisserie is afgelopen zomer enkele weken gesloten geweest voor een grondige verbouwing. En we kunnen stellen, een prachtig resultaat. ‘We zijn erg blij met de nieuwe zaak en hebben meer ruimte gecreëerd, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen bedienen. We zijn ontzettend trots en vinden het leuk dat we dit soort evenementen in en mét Amstelveen kunnen organiseren.’

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:48

Voorkom burenruzies tijdens thuisblijfvakantie

Amstelveen - De zomervakantie is in aantocht. "Je viert vakantie in je eigen achtertuin, met wat meer barbecues en rumoer. Je buren genieten daar al snel wat minder van dan jij. Want zij moeten vaak nog thuiswerken terwijl jij vakantie viert. En dat kan ergernissen oproepen." zegt Frannie Herder, adviseur buurtbemiddeling en woonoverlast bij het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

Advertorial Sport vandaag 14:20

De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam

Amstelveen/Amsterdam - Golfcentrum De Hoge Dijk kent maar liefst 27 holes, een golfclub met duizend leden, een vernieuwde driving range, een geweldige brasserie, drie terrassen, goede bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Kortom, golfbaan De Hoge Dijk is hét golfcentrum van Amsterdam.

112 vandaag 13:34

12-jarig meisje vermist in Amstelveen

AMSTELVEEN - De 12-jarige Katja uit Amstelveen wordt sinds 2 juli vermist. Het meisje werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Talmastraat. De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermissing te bellen naar 112. 

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Sport vandaag 11:23

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Advertorial Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.