Zomerfeest Bovenkerk

Heel Bovenkerk Bakt tijdens vijfde zomerfeest

Amstelveen - Het jaarlijkse zomerfeest in Bovenkerk komt er weer aan. Tijdens de vijfde editie van het evenement kan iedereen meedoen aan de taartenwedstrijd Heel Bovenkerk Bakt.

In het Urbanuspark vieren jong en oud elk jaar met elkaar de zomer onder het genot van muziek en een hapje en een drankje. Het traditionele buurtfeest vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli.

Afwisselend

Tijdens deze jubileumeditie zorgt het team van vrijwilligers voor een afwisselend programma. Er komen diverse bands optreden. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en er is een springkussen. Net als vorig jaar zijn er ook weer prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin.

Daarnaast zal er onder meer saté, hamburgers en biologische patat verkrijgbaar zijn. Uiteraard is er ook een buitenbar en voor ijsliefhebbers komt de Bovenkerkse ijscoman Lex Koot langs met zijn ijskar. Echte zoetekauwen kunnen bovendien taarten proeven bij de Heel Bovenkerk Bakt-tent.

Braderie

Naast de taartenbakwedstrijd Heel Bovenkerk Bakt zal er ook weer een braderie plaatsvinden. Iedereen kan een kraam huren op de Bovenkerkse braderie. Bedrijven, maar ook particulieren zijn welkom. Het programma start om 15.00 uur en eindigt om 20:00 uur. De kosten bedragen  20 euro per kraam.

Amateurbakkers die willen meedoen aan Heel Bovenkerk Bakt kunnen zich van tevoren aanmelden bij Lex Koot. Deelnemers kunnen op 6 juli hun baksel tussen 13:30 uur en 14:00 uur aanleveren in de tent in het Urbanuspark.

Beker

De  deskundige jury van de aan de Van der Hooplaan gevestigde banketbakkerij Arnold Cornelis beoordeelt al het lekkers. Aan het eind van de middag zal rond 18:00 uur bekend worden gemaakt wie zich dit jaar de winnaar van ‘Heel Bovenkerk Bakt’ mag noemen en met de beker naar huis gaat.

Mail voor het huren van een kraam voor de braderie en voor deelname aan Heel Bovenkerk Bakt naar: lex.koot@ziggo.nl. Volg ook de berichtgeving over Zomerfeest Bovenkerk op Facebook.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.