Heerlijke Dag van de Slager bij Stronkhorst

Heerlijke Dag van de Slager bij Stronkhorst Foto: Coert Stronkhorst. [AmstelveenZ]

AMSTELVEENZ - De Dag van de Slager komt er weer aan. Keurslager Stronkhorst maakt van de gelegenheid gebruik om zijn bezoekers te verwennen met twee unieke proeverijen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De Dag van de Slager is op komende zaterdag 26 mei een landelijke actie van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie. Elke slager mag zelf weten hoe de bijzondere vleesdag wordt ingevuld.

Proeverijen

De aan de Amsterdamseweg gelegen Keurslager Stronkhorst van Coert en Annelies Stronkhorst maakt van de gelegenheid gebruik om in één klap twee verschillende proeverijen te organiseren. Buiten staat er een prachtige barbecue. Hierop worden allerlei verschillende stukjes vlees bereid die door de bezoekers kunnen worden geproefd.

Ook binnen is het genieten geblazen. Daar liggen namelijk allemaal hapjes van diverse stukjes worst. Kom proeven en bepaal zelf wat je lekker vindt.

Succes

Keurslager Stronkhorst houdt het niet alleen bij de twee proeverijen. Zo wordt er ook een Herkenningsquiz georganiseerd. De klant krijgt acht verschillende producten te zien en moet raden wat het precies is. Onder de deelnemers met de meeste juiste antwoorden worden vijf barbecuevleespakketten verloot.

Ook kinderen zijn bij Keurslager Stronkhorst van harte welkom. Zij krijgen de mogelijkheid om hun eigen spies samen te stellen. Keurslager Stronkhorst doet er derhalve alles aan om een groot succes te maken van de Dag van de Slager.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties