Coert Stronkhorst. [AmstelveenZ]

Heerlijke Dag van de Slager bij Stronkhorst

AMSTELVEENZ - De Dag van de Slager komt er weer aan. Keurslager Stronkhorst maakt van de gelegenheid gebruik om zijn bezoekers te verwennen met twee unieke proeverijen.

De Dag van de Slager is op komende zaterdag 26 mei een landelijke actie van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie. Elke slager mag zelf weten hoe de bijzondere vleesdag wordt ingevuld.

Proeverijen

De aan de Amsterdamseweg gelegen Keurslager Stronkhorst van Coert en Annelies Stronkhorst maakt van de gelegenheid gebruik om in één klap twee verschillende proeverijen te organiseren. Buiten staat er een prachtige barbecue. Hierop worden allerlei verschillende stukjes vlees bereid die door de bezoekers kunnen worden geproefd.

Ook binnen is het genieten geblazen. Daar liggen namelijk allemaal hapjes van diverse stukjes worst. Kom proeven en bepaal zelf wat je lekker vindt.

Succes

Keurslager Stronkhorst houdt het niet alleen bij de twee proeverijen. Zo wordt er ook een Herkenningsquiz georganiseerd. De klant krijgt acht verschillende producten te zien en moet raden wat het precies is. Onder de deelnemers met de meeste juiste antwoorden worden vijf barbecuevleespakketten verloot.

Ook kinderen zijn bij Keurslager Stronkhorst van harte welkom. Zij krijgen de mogelijkheid om hun eigen spies samen te stellen. Keurslager Stronkhorst doet er derhalve alles aan om een groot succes te maken van de Dag van de Slager.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.