Davey Photography, Davey Baas
112

Heftig ongeval op Amsterdamseweg Amstelveen

Amstelveen - Op de Amsterdamseweg in Amstelveen heeft woensdagmiddag een fors ongeval plaatsgevonden. 

Bij het ongeval botsten twee personenauto's door nog onduidelijke oorzaak op elkaar en werden ook geparkeerde voertuigen geraakt. De ravage was flink: de gealarmeerde ambulancedienst heeft zich over diverse betrokkenen ontfermd.

De Amsterdamseweg is ter hoogte van het ongeval afgesloten. De politie doet uitvoerig onderzoek naar de toedracht van de botsing. De twee auto’s die botsten raakten zwaar beschadigd en zijn total loss. Bij een van de wagens brak een wiel af.

112-dpdb_120122_amsterdamseweg_amstelveen.jpg

Ook een geparkeerde bestelbus liep schade op, evenals een geparkeerde personenwagen.

ongeval_amsterdamseweg_dpdb_112_120122.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Vorige week sloeg op de Amsterdamseweg ook al een auto over de kop.

Whatsapp Tiplijn Davey Photography
Zie jij veel politie in jouw buurt, is er sprake van een incident? Of hangt er een helikopter boven je wijk? De fotografen van Team Davey Photography kunnen 24/7 worden getipt via WhatsApp: 06 25 42 36 59. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.