Dierenambulance

Help: Katten vermist vanaf logeeradres

Amstelveen – Het is een nachtmerrie voor iedereen die tijdens de zomer op katten van een ander past; als de kat ervandoor gaat vanaf zijn logeeradres.

De dierenambulance Amstelland meldt vandaag twee gevallen: vanaf de Dr. D Boslaan in de wijk Elsrijk ontsnapte een kitten van vier maanden oud (links op bovenste foto) vanaf zijn logeeradres en ook aan de Ringslang in Bovenkerk ging een kat (rechts op bovenste foto) er vandoor vanaf zijn tijdelijke onderkomen. Die kat woont zelf bij Jupiter in Amstelveen en is niet bekend in Bovenkerk.

De Dierenambulance Amstelland vraagt via Facebook Amstelveners  uit te kijken naar de vermiste katten in de hoop dat ze weer gevonden worden. In beide gevallen wordt gevraagd contact op te nemen met 06 53 31 55 57. Zie hier de oproepen:


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.