Help mee tijdens de AmstelveenZ Lentemarathon op 2 april

AMSTELVEEN – Loop jij niet mee met de AmstelveenZ Lentemarathon op zondag 2 april 2017, maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Atletiekvereniging Startbaan zoekt nog vrijwilligers die op de marathondag willen meehelpen met het bemensen van waterposten, de route willen wijzen of bijvoorbeeld de bezemwagen willen besturen.  

Aanmelden vrijwilligers
Organisator AV startbaan zoekt betrouwbare vrijwilligers, die ook komen opdagen als de weersomstandigheden per ongeluk wat minder zijn. Wil jij meehelpen? Meld je dan aan via het e-mailadres info@lentemarathon.nl

Inschrijven
Op zondag 2 april 2017 wordt de eerste marathon van Amstelveen gehouden: de AmstelveenZ Lenetmarathon. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven voor de hele marathon of de halve marathon: de inschrijving voor de estafette-marathon is door de overweldigende belangstelling reeds gesloten.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'