Hemelse delicatessen voor de feestdagen

AMSTELVEEN - Altijd bezig met vernieuwen, dat is De Kazerie al vanaf dag één. De speciaalzaak aan de Van der Hooplaan is uitgegroeid tot de delicatessenspecialist van Amstelveen en biedt een ongekend assortiment exclusieve producten. In de feestmaand is het helemaal volop genieten. Grote trekker dit jaar zijn de sfeervolle tapasplanken.

Met de tapasplanken van De Kazerie zet je in een klap een geweldig assortiment tapas & hapjes op tafel, voor elke gelegenheid. Zeker met de feestdagen een verademing en vooral een fantastische verrassing voor als je gasten over de vloer hebt.

2 maten
Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt De Kazerie twee formaten: de standaard tapas-plank met 27 vakken vol lekkers én een lange variant met 36 vakken, allemaal zorgvuldig samengesteld met de beste producten.

Varianten
‘We hebben prachtige standaard varianten, maar natuurlijk kunnen klanten kiezen wat ze erin willen. Ook hebben we een speciale vega-plank’, aldus de eigenaars, Rick & Heleen Brantenaar. Zij vinden december de leukste maand van het jaar en houden ondanks de grote drukte de kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hun zaak is altijd tot in de puntjes verzorgd ‘Kwaliteit begint met hygiëne’, zegt Heleen.

Tapas-planken
Natuurlijk biedt De Kazerie nog veel meer dan alleen tapas-planken. Van geweldige maaltijden tot de beste soepen en de meest geweldige kaasfondue-combinaties. Rick & Heleen zijn altijd op zoek naar bijzondere producten en zijn daarvoor als het even kan ook op ontdekkingstocht in het buitenland. ‘We zijn bijvoorbeeld exclusieve dealer van een nostalgische Antwerpse advocaat en likeur. Een aanrader’, verklapt Rick.

Oud & Nieuw
Ook voor de jaarwisseling kun je bij De Kazerie terecht voor bijzondere hapjes… en natuurlijk oliebollen en appelbeignets. De Kazerie werkt namelijk samen met Maison Kelder uit Den Haag. Ook verzorgt De Kazerie catering en borrels voor kleine en grote bedrijven.

Tijd voor iedereen
Amstelveners die dit jaar de culinaire kerst in huis willen halen doen er zeker goed aan een bezoekje aan De Kazerie te wagen: in de ambachtelijke winkel is bovendien altijd tijd voor een praatje en word je op bijna nostalgische wijze geholpen. Kortom, alles is heerlijk bij De Kazerie van Rick & Heleen!

Informatie
De Kazerie| Van der Hooplaan 176 | Telefoon 020 341 12 31 | www.dekazerie.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.