Henry Schilder: ‘Huisgemaakt is ons visitekaartje’

Henry Schilder: ‘Huisgemaakt is ons visitekaartje’ Foto: Een deel van het team van Volendammer Visspecialist Henry Schilder. [Beeld: Anko Stoffels]

Amstelveen - De geliefde Volendammer Visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan in Amstelveen is meer dan klaar voor de naderende feestdagen. ‘Ons pure en eerlijke huisgemaakte assortiment is ons visitekaartje’, zegt de vriendelijke Henry.

De sterk groeiende duurzaamheidstrend dat klanten steeds vaker willen weten waar producten vandaan komen is daarbij in het voordeel van Schilder. Hij kan al zijn producten verantwoorden en weet precies te vertellen waar ze vandaan komen of hoe ze worden gemaakt. Niet voor niks heeft Schilder diverse duurzaamheidscerti­ficaten.

‘We hebben een puur en eerlijk assortiment’, zegt Schilder, die iedere ochtend vroeg verse vis van de afslag haalt en heel veel producten in eigen keuken maakt, met louter eerlijke ingrediënten.

Hardlopers

Uiteraard komt dat terug in een voortreffelijke (verse) smaak. Het feestdagenassortiment is dit jaar weer om je vingers bij af te likken. Natuurlijk kan je bij Schilder terecht voor allerhande schotels, soepen, salades en sauzen, en er zijn ook een aantal echte hardlopers. De huisgemaakte zalmtaart met spinazie bijvoorbeeld, of de kant en klaar gegrilde dorade (heerlijk) en de vispastei van zalm en kabeljauw met wijnzuurkool zijn smaakvolle aanraders. ‘Ook de huisgegrilde tonijnrosbief met eigengemaakte limoen- of wasabimayonaise wordt door veel klanten goed gewaardeerd,’ zegt Henry.

Overigens zijn de unieke huisgemaakte mayonaises van Schilder een aparte vermelding waard. Naast de wasabi en limoenvariant maakt Schilder ook, pomodori- en truffelmayonaise en die geven je gerechten een geweldige smaak. En de casave kroepoek van Schilder is een tip.

Schilder heeft ook internationale klanten (expats), waardoor zijn assortiment bijzonder breed is. ‘Onze Hollandse klanten komen daardoor ook in aanraking met internationale producten, dat maakt het leuk.’ Op het moment is de uit de Hawaï en Japan overgewaaide Poke Bowl niet aan te slepen. Schilder heeft deze zeer complete maaltijden met gamba’s, tonijn of zalm.

Decembermaand EXTRA OPEN

Tijdens de decembermaand staat het goedopgeleide Volendamse team van Schilder weer klaar om alle klanten snel en vakkundig te helpen; en natuurlijk geven zij ook advies voor het ultieme gezonde feestdagendiner.

Op zondag 23 december en zondag 30 december 2018 is de visspecialist extra open tussen 10.00 en 16.00 uur. Bestellen voor de feestdagen kan telefonisch of online via de website. Tijdens speciale ophaaldagen maakt Schilder er altijd een gezellig feestje van, met muziek en koek & zopie en dat wordt door veel klanten gewaardeerd. ‘Ze vinden het vaak ouderwets gezellig.’

Volendammer Visspecialist
H. Schilder
Van der Hooplaan 193 Amstelveen
Telefoon 020 441 03 08
www.volendammer-visspecialist.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 35, December 2018]

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties