Hermann Wesselink College (HWC) 60 jaar: grote reünie in april

Amstelveen - Het Hermann Wesselink College bestaat 60 jaar en dus komt er een reünie. Op zaterdagmiddag 13 april zet de school de deuren wijd open voor al die oud-leerlingen en oud-medewerkers, die het 12e lustrum mee willen vieren.

Of je als leerling nu twee jaar op het HWC hebt gezeten of twaalf,  je bent van harte welkom op de reünie. Ook medewerkers die maar kort aan de school verbonden waren  of er met pensioen zijn gegaan - en alles daar tussenin - zijn welkom. Aanmelden kan via www.reuniehwc.nl.

Rondleiding

Klasgenoten van vroeger ontmoeten, nog eens een lesje volgen bij een geliefde docent, samen muziek maken, herinneringen ophalen aan het 100-dagenfeest, foto’s bekijken en samen op de foto: het kan allemaal op 13 april.
Het oude gebouw is er niet meer, maar vlak ernaast staat de nieuwe school. Natuurlijk kun je meedoen aan een rondleiding door het nieuwe gebouw; ervaar zelf hoe de sfeer door de jaren heen niet veranderd is. Het HWC is nog altijd een levendige gemeenschap die bol staat van de muziek en waar het voor de leerlingen en medewerkers goed toeven is.

Aanmelden

Maar het hoofddoel van de reünie is natuurlijk ontmoeting en wie weet voel je je nog even weer die HWC’er van toen. Je kunt je opgeven via www.reuniehwc.nl. De kosten bedragen €10,- p.p. Op de reüniesite vind je meer informatie over het programma, wie zich nog meer hebben aangemeld, foto’s en zelfs een gastenboek. Meld je z.s.m. aan en verspreid de datum in je (HWC)netwerk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:54

Brug Ouderkerk zet teveel uit bij warmte: reparatie in avonden en nachten 22-26 juli

Amstelveen / Ouderkerk – Omdat het brugdek van Brug Ouderkerk bij warm weer te veel uitzet en dan klem komt te zitten bij het openen en sluiten, zal in de avonden en nachten van 22 tot 26 juli 2024 de ruimte tussen het brugdek en de stalen overgang aan het landhoofd (het rij-ijzer) worden vergroot.

Kunst & Cultuur gisteren 09:43

Achtste editie Jonas Ohlsson Summerschool in Museum Cobra

Amstelveen - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli vindt de achtste editie van de Jonas Ohlsson Summerschool plaats in Museum Cobra. Samen met de veelzijdige kunstenaar Jonas Ohlssonkun je je creativiteit ontdekken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen. 

Algemeen gisteren 08:59

D66 & VVD willen tempo met realisatie Park Zuid

Amstelveen - D66 en VVD willen dat er voldoende groen is in elke wijk en er ook voldoende ruimte is voor parken. Er worden momenteel verkenningen gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw park in Amstelveen Zuid. D66 en VDD willen dat de verkenning snel wordt afgerond zodat dat de start van de aanleg voor 2030 plaats kan vinden.

Amstelveen van voorheen 14 jul. 2024 20:46

Amstelveen van voorheen (411)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 411 een oude prentbriefkaart van de Amsterdamseweg met rechts de Annakerk.