Hermann Wesselink College (HWC) 60 jaar: grote reünie in april

Amstelveen - Het Hermann Wesselink College bestaat 60 jaar en dus komt er een reünie. Op zaterdagmiddag 13 april zet de school de deuren wijd open voor al die oud-leerlingen en oud-medewerkers, die het 12e lustrum mee willen vieren.

Of je als leerling nu twee jaar op het HWC hebt gezeten of twaalf,  je bent van harte welkom op de reünie. Ook medewerkers die maar kort aan de school verbonden waren  of er met pensioen zijn gegaan - en alles daar tussenin - zijn welkom. Aanmelden kan via www.reuniehwc.nl.

Rondleiding

Klasgenoten van vroeger ontmoeten, nog eens een lesje volgen bij een geliefde docent, samen muziek maken, herinneringen ophalen aan het 100-dagenfeest, foto’s bekijken en samen op de foto: het kan allemaal op 13 april.
Het oude gebouw is er niet meer, maar vlak ernaast staat de nieuwe school. Natuurlijk kun je meedoen aan een rondleiding door het nieuwe gebouw; ervaar zelf hoe de sfeer door de jaren heen niet veranderd is. Het HWC is nog altijd een levendige gemeenschap die bol staat van de muziek en waar het voor de leerlingen en medewerkers goed toeven is.

Aanmelden

Maar het hoofddoel van de reünie is natuurlijk ontmoeting en wie weet voel je je nog even weer die HWC’er van toen. Je kunt je opgeven via www.reuniehwc.nl. De kosten bedragen €10,- p.p. Op de reüniesite vind je meer informatie over het programma, wie zich nog meer hebben aangemeld, foto’s en zelfs een gastenboek. Meld je z.s.m. aan en verspreid de datum in je (HWC)netwerk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer gisteren 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen 25 feb. 2024 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.