Bas Jongerius is klaar voor de tijdelijke heropening

Heropening Life & Garden Amstelveen

Amstelveen - Morgen, zaterdag 21 november 2020, heropent Life & Garden Amstelveen tijdelijk zijn deuren. Het tuincentrum dat afgelopen zomer per 1 juli dicht ging zal tot aan de kerstdagen kerstbomen verkopen.

'Kerstbomen verkopen en rondbrengen is zo'n beetje het leukste wat er is. De kans om deze locatie nog éénmaal in te zetten om Amstelveen en omgeving te voorzien van de mooiste kerstbomen pakte ik dan ook meteen,' aldus Bas Jongerius, zoon van de voormalige winkeleigenaar.

Hij vervolgt: 'De zaak is afgelopen zomer compleet leegverkocht waardoor er nu extra veel ruimte is ontstaan om ons traditionele kerstbomenbos droog en overdekt neer te zetten. Belangrijker nog: door die zee aan ruimte kunnen we de winkel extra corona-proof inrichten.'

St. Urbanus kerststukjes

Vanaf 1 december is er in het tuincentrum ook een heuse pop-up store van De Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Vrijwilligers zullen er kerststukjes maken en verkopen, en uiteraard is elk kerststuk voorzien van een stuk Urbanus chocolade. Ook zal de lokaal beroemde chocolade in feestelijke verpakking te koop zijn. 100% van de opbrengst uit de pop-up store gaat naar de herbouw van de Urbanuskerk.

urbaunschoco2.jpg

Kerststallententoonstelling en meer

Verder zal er in de winkel een collectie van kerststallen te zien zijn van Bert Hillhorst. Bert, koster in de Amsterdamse Hofkerk, verzameld al ruim 30 jaar kerststallen van over de hele wereld en heeft er inmiddels ruim 800! Een deel uit die verzameling zal vanaf 28 november te zien zijn in het tuincentrum.

Ook is het bedrijf gastheer van een serie online evenementen van Amstelveen Spreekt, is er in samenwerking met Tuincentrum Osdorp een kerst-outlet en krijgen klanten die een kerstboom kopen een cadeaubon van € 7,5 van tuincentrum Osdorp te besteden aan het begin van 2021.

'Het is fantastisch dat we de ruimte kunnen bieden aan al deze mooie initiatieven,' aldus Bas. 'Maar waar ik stiekem het gelukkigst van wordt zijn de blije gezichten van mensen die na lang wikken en wegen een boom kiezen en trots de winkel verlaten omdat ze toch écht de mooiste boom uit het bos hebben weten te plukken.'

Openingstijden Life & Garden Amstelveen

Life & Garden Amstelveen opent zijn deuren van 21 november tot en met 24 december en hanteert de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
  • Zondag: 12:00 - 17:00 uur

vloersrticker.jpg


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:37

Amstelveen van voorheen (223)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 223 weer eens een fraaie ansichtkaart van Plein 1960, genomen in de richting van de Rembrandtweg.

112 gisteren 17:07

Jonge straatrover gepakt dankzij hulp buurtbewoner; mes gevonden

Amstelveen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag mede dankzij een alerte buurtbewoner een verdachte van een straatroof gearresteerd in Amstelveen Zuid. De politie vond ook een mes dat de verdachte had weggegooid op een schoolplein aan Orion. 

Algemeen 28 nov. 2020 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer 28 nov. 2020 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.