Top-dj in de regio Amsterdam, Raphaella Brown, is een van de dj's tijdens Classics Soundwave. [Foto via Bells Club, www.djraphaellabrown.com]

Het 30+ feestje dat je niet mag missen: terug in de tijd in Bells Club Amstelveen

Amstelveen – Ben jij toe aan een lekker feestje zoals in vroeger dagen? In Bells Club Amstelveen wordt zaterdag 12 oktober 2019 een speciale classicsparty gehouden (30+), waarbij diverse bekende dj’s uit Amstelveen en Amsterdam acte de presence geven. AmstelveenZ verloot 4x2 kaarten onder lezers.

We Love Classics & Bells Club presenteren met ‘Classics Soundwave’ een avond vol bekende disco, dance & clubclassics. Een avond voor 30plussers die verlangen naar nostalgie en weer eens lekker willen meezingen en dansen met de bekende hits van de afgelopen decennia (70's till 00's).

Dj's

Achter de draaitafels staan onder andere Raphaella Brown (ze begon haar carriere ooit bij Dansen bij Jansen) en Robert Feelgood (de koning van positieve vibes), maar ook de bekende Amstelveense dj's Jerry van Rijsbergen en Vera die al meerdere uitverkochte 80's parties in Amstelveen op z'n kop zette. 'We gaan er een feest der herkenning van maken dus zorg dat je dit niet mist,' zo laten de dj's weten.

Maak kans op kaarten

AmstelveenZ verloot 4x2 toegangskaarten voor dit feestje dat je dus echt niet mag missen: tag je beste stapmaatje(s) van vroeger (of van nu natuurlijk) en wie weet kan jij straks gratis ‘back to the good old days of disco, dance classics en clubmusic' in Bells Club Amstelveen. AmstelveenZ maakt binnenkort de winnaars bekend. (Klik hier voor de actievoorwaarden). Win je niet, dan kan je natuurlijk gewoon kaartjes bestellen (klik hier).

Vier je deze dag toevallig je verjaardag of wil je een VIP-tafel dan heeft de Bells Club een heel speciaal aanbod voor je dus neem dan gerust vrijblijvend contact op. En je kan alvast voorproeven en in de stemming komen door de We Love Classics Playlist op Spotify te beluisteren! 

 


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.