Het organisatieteam van de Piano Promenade 2019 in de showroom bij Van Kerkwijk Piano's

Het is weer tijd voor de Piano Promenade Amstelveen

Amstelveen - Op zondag 13 oktober 2019 vindt alweer de negende editie van de Piano Promenade Amstelveen plaats. Evenals vorig jaar is de opening van deze muzikale middag bij ANNA, het ontmoetingscentrumaan de Amsterdamseweg. In deze sfeervolle ruimte zal door diverse musici, inclusief jong talent, een boeiend concert worden gegeven van 13:30 tot 14:00 uur.

Huisconcerten

Na de verrassende opening volgen vanaf 14:30 uur de huisconcerten door heel Amstelveen. De locaties liggen weer op de route vanaf Bovenkerk via de Handweg en het Oude Dorp naar de Amsterdamseweg.

Vele verschillende musici hebben zich inmiddels al opgegeven om deel te nemen aan het evenement, waardoor er een heel divers gezelschap deze muzikale zondagmiddag zal gaan verzorgen. Van pianisten en andere instrumentalisten, solisten en ensembles.

Bijzondere start

Het beginpunt van de route is heel bijzonder. Het is namelijk de Torenkapel (de huidige in gebruik genomen kapel) van de Sint Urbanuskerk in Bovenkerk. Ook hier zal ’s middags gemusiceerd worden. ‘Op deze manier kunnen we de Sint Urbanuskerk nu alweer bij ons evenement betrekken’, aldus de organisatie. Ook nieuw is de deelname van restaurant Colijn aan de Noorddammerlaan. Op deze manier is Bovenkerk goed vertegenwoordigd.

Bekende locaties

Tuincentrum Life & Garden, het museum Jan van der Togt, Pluspunt en van Kerkwijk Piano’s zijn ook weer van de partij. Naast natuurlijk de diverse woonhuizen die door bewoners beschikbaar worden gesteld.

Bekijk alle locaties en het volledige programma door te klikken op deze link (PDF) en vindt via deze link (PDF) meer achtergrondinformatie over de concerten! Het programma deze dag zal eindigen rond 17.00 uur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws