Pixabay.com (ter illustratie)

Het nazomerfeestje dat je niet mag missen: DiscoDip

Ouderkerk aan de Amstel - Het wordt dit weekend heerlijk nazomerweer en morgenavond staat er een geweldig feestje op het programma om de zomer af te sluiten. Op het terrein van het Amstelbad in Ouderkerk wordt de eerste editie van 'DiscoDip' gehouden, een ouderwets lekker discofeest waar de Rijdende Disco het 20-jarig jubileum viert.

De eerste DiscoDip-editie staat volledig in het teken van de 20e verjaardag van de Rijdende Disco. Dat wordt dus lekker terug in de tijd met hitjes die de mannen vroeger draaiden in onder andere JC Elf91 en de Vrije Handel. Marcel en Kenny gaan er een waar feestje van maken en krijgen hulp van niemand minder dan K-Liber, Danilo, Funk it up, DJ Martin Vinyl, DJ T'Amore, Ellaime en OneTwo47.

Tickets

Het Amstelbad (nb: de baden zelf zijn niet open maar er is genoeg te beleven) vormt het toneel van dit zwoele zomerfestijn. Op locatie zijn heerlijke drankjes en hapjes te bestellen bij diverse foodtrucks. Het evenement start om 15.00 en eindigt om 23.00 uur. Tickets voor de DiscoDip, die wordt georganiseerd door Stichting Promotie Ouder-Amstel, zijn hier te verkijgen.

Winnaars lezersactie
AmstelveenZ verlootte eerder 3x2 toegangskaartjes voor het evenement. De winnaars zijn geworden Mirjam Barens, Mildred Zebeda en Annemieke Pieters. De prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Neem voor meer info een kijkje op de Facebook-pagina van Stichting Promotie Ouder-Amstel:


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.