Pixabay.com (ter illustratie)

Het nazomerfeestje dat je niet mag missen: DiscoDip

Ouderkerk aan de Amstel - Het wordt dit weekend heerlijk nazomerweer en morgenavond staat er een geweldig feestje op het programma om de zomer af te sluiten. Op het terrein van het Amstelbad in Ouderkerk wordt de eerste editie van 'DiscoDip' gehouden, een ouderwets lekker discofeest waar de Rijdende Disco het 20-jarig jubileum viert.

De eerste DiscoDip-editie staat volledig in het teken van de 20e verjaardag van de Rijdende Disco. Dat wordt dus lekker terug in de tijd met hitjes die de mannen vroeger draaiden in onder andere JC Elf91 en de Vrije Handel. Marcel en Kenny gaan er een waar feestje van maken en krijgen hulp van niemand minder dan K-Liber, Danilo, Funk it up, DJ Martin Vinyl, DJ T'Amore, Ellaime en OneTwo47.

Tickets

Het Amstelbad (nb: de baden zelf zijn niet open maar er is genoeg te beleven) vormt het toneel van dit zwoele zomerfestijn. Op locatie zijn heerlijke drankjes en hapjes te bestellen bij diverse foodtrucks. Het evenement start om 15.00 en eindigt om 23.00 uur. Tickets voor de DiscoDip, die wordt georganiseerd door Stichting Promotie Ouder-Amstel, zijn hier te verkijgen.

Winnaars lezersactie
AmstelveenZ verlootte eerder 3x2 toegangskaartjes voor het evenement. De winnaars zijn geworden Mirjam Barens, Mildred Zebeda en Annemieke Pieters. De prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd.

Neem voor meer info een kijkje op de Facebook-pagina van Stichting Promotie Ouder-Amstel:


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:54

Brug Ouderkerk zet teveel uit bij warmte: reparatie in avonden en nachten 22-26 juli

Amstelveen / Ouderkerk – Omdat het brugdek van Brug Ouderkerk bij warm weer te veel uitzet en dan klem komt te zitten bij het openen en sluiten, zal in de avonden en nachten van 22 tot 26 juli 2024 de ruimte tussen het brugdek en de stalen overgang aan het landhoofd (het rij-ijzer) worden vergroot.

Kunst & Cultuur vandaag 09:43

Achtste editie Jonas Ohlsson Summerschool in Museum Cobra

Amstelveen - Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli vindt de achtste editie van de Jonas Ohlsson Summerschool plaats in Museum Cobra. Samen met de veelzijdige kunstenaar Jonas Ohlssonkun je je creativiteit ontdekken en je artistieke vaardigheden ontwikkelen. 

Algemeen vandaag 08:59

D66 & VVD willen tempo met realisatie Park Zuid

Amstelveen - D66 en VVD willen dat er voldoende groen is in elke wijk en er ook voldoende ruimte is voor parken. Er worden momenteel verkenningen gedaan naar de mogelijkheden voor een nieuw park in Amstelveen Zuid. D66 en VDD willen dat de verkenning snel wordt afgerond zodat dat de start van de aanleg voor 2030 plaats kan vinden.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:46

Amstelveen van voorheen (411)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 411 een oude prentbriefkaart van de Amsterdamseweg met rechts de Annakerk.